Kimosnátok ma a babaruhákat, ha október elejére lennétek kiírva?
Figyelt kérdés
Olyan szép, napos-szeles, "mosós" idő van... És ha kinyitom a szekrényt (nagyobbik kislányommal közös lesz a babának), legalább friss illat lenne.2014. júl. 14. 07:55
1/20 anonim válasza:
Én is október elejére vagyok kiírva, és igen minden ruhát már kimostam, de még szeptemberben újra mosom-vasalom őket. Van amit turiban vettem, azt minden kép mostam, de amit kaptam is azokat is átmostam, úgy raktam be a szekrénybe.
2/20 anonim válasza:
Persze, kimosnám, nem lesz semmi baja addig.
3/20 anonim válasza:
Nem mosnám,van még sok idő szülésig,kétszer meg biztos nem csinálnám végig.
4/20 anonim válasza:
Mindent akkor kell csinálni amikor az embernek van kedve hozzá. Nyugodtan mossad ki, semmi baja nem lesz. Legalább már ez is meglesz. :D
5/20 anonim válasza:
kimosnám,de én zacsiba tenném őket használatig.
6/20 anonim válasza:
Én még nem mosnám ki, mert az még több hónap, és addig még úgyis megint "kényszert" éreznék arra, hogy átöblítsem. Akkor meg minek dolgozzak 2x?! Én várnék szeptemberig.
7/20 anonim válasza:
Én nem mosnám ki. Lesz még addig "mosós" idő hidd el.
Én tavaly október közepére vártam a második babát, szeptember elején mostam ki a ruhákat, és vasaltam ki, de így is zacskóban tartottam használatig.
De ha neked van időd és kedved duplán megcsinálni, akkor hajrá! :)
8/20 anonim válasza:
Még olyan sokáig lesz jó idő, n méh nem mosnám ki. Szerintem aug. végén bőven ráérsz.
10/20 anonim válasza:
Én is október elejére vagyok kiírva, és még nem mostam, egyenlőre nem is tervezem, ráérek még bőven erre. 2-szer meg tök felesleges megcsinálni.
Ha van kedved, akkor mosd ki, a szekrényben nem lesz semmi bajuk, de szerintem még bőven ráérsz, és jó "mosós" idő is lesz még sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!