Van itt olyan kismama aki október elején fog szülni a SOTE II. -n?
Akkor lehet h osszefutunk! :-)
Varbiro doktor urnal fogok szulni, o azt mondta h oktoberre tervezik a visdzakoltozest ugyhogy szerintem mi meg a Tomo utcaban leszunk.
Meselsz magatokrol? Hanyadik baba? Kisfiu, kislany?
Nalunk masodik es hugi erkezik.
Ez tenyleg vicces! :-)
Nekem is kisfiam van, o szeptemberben lesz 2 eves.
Most mar minden ok, nyugis a terhesseg de a 18. hetig folyamatosan rossul voltam, hanytam. A kisfiammal semmi ilyen nem volt ugyhogy ez nagyon meglepett. Te hogy vagy? Jol birod a terhesseget?
Sziasztok! Azt hiszem valahogy mindegy is, hogy hol szülünk csak minden rendben legyen. Nekem kisfiammal nem volt egyszerű sem a terhesség sem a szülés. Most a kislanyommal is vannak nehézségek. Mindkét terhesség során előjött a magas cukor. Egyébként nincs gond a cukrommal csak a terhességek hozzak ki. Oda kell figyelnem mit eszem es mennyit. Sajnos a derekam is becsipődött a hétvégén, olyannyira higy ügyeleten kötöttem ki. Nem bírtam mozogni egyedül, segítséggel meg üvöltve, annyira fajt. :( meg most is nehezen megyek. Azt mondtak egyszer csak elmúlik, de sajnos bármikor visszajöhet. Biztató. Mindezek ellenére azt mondom jol vagyok es nagyon várom mar a kisteso érkezését.
Kedves 7-es válaszoló! Honnan irsz? Lehet hogy még közel is lakunk egymáshoz. :)
7-es vagyok: Obudan lakunk. Es ti?
Jobbulast neked, remelem hamar rendbejossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!