Milyen keresztnevet válasszak kislányomnak? Szorít az idő, már 36 hetes vagyok.
Sziasztok! Még bő 4 hetem van hátra szülésig (inkább csak 3), de még mindig nem jutottunk dűlőre a névválasztást illetően :( . Ő lesz a 3. kislányunk, az első keresztneve Orsolya, a másodiké pedig Regina. A vezetéknevünk SZLÚKA. Ehhez kéne vmi hasonlót találni, úgy értem, ami pl. ugyanígy 3 szótagú, a-ra végződik... Nem muszáj, de vmiért mindkettőjüknél ezek a típusú nevek jöttek be.
Légyszi, ha van ötletetek, tippetek, írjátok meg, lehet, hogy pont az egyik megtetszik, és az lesz a befutó! :) Köszi!!
Lánykánk Aliz!
Mi ugyan igy vagyunk a fiucskával az istenért nem találtunk még 3. babánk lesz!!
Amúgy ha újra lányunk lett volna akkor tetszett még a Viktória Henrietta vivien Kira Bianka
Andrea, Szilvia, Martina, Ágota, Karola, Eliza, Bettina, Heléna, Boglárka, Dorottya, Anita, Leona, Szabina, Renáta, Beáta, Diána... No, hirtelen ennyi jutott eszembe.
Nekem ezek közül a Boglárka a nagy kedvencem és szerintem az hangzásban szépen illik az Orsolyához és a Reginához is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!