Milyen keresztnevet ajánlanátok? Fiú és lány nevek is érdekelnek.
Ha lehet ne írjatok mostanában nagyon népszerű neveket (pl: Hanna, Zoé, Bence, Milán..) Inkább egyszerű, és nem túl gyakori nevekben gondolkozunk.
Vezetéknév: Pénzes
Köszönöm
Iván.
Bár ha jól emlékszem tavaly már fent volt a top100-as listán...
Luca,Rebeka,Réka
Máté,Hunor,Nimród
Janka, Flóra, Gréta, Kincső, Maja,
Ambrus, Vince, Vajk
Nálunk ezek a nevek voltak a kalapban:
Dorka, Odett, Polett, Panka
Brúnó, Ödön, Soma, Ottó
Simon, Gábor, Gergő, Boldizsár, Botond, Zsombor, László, Péter, Ákos, Norbert, Róbert, Tamás, Olivér, Patrik, Ádám, Samu, Szabolcs, Szilárd, Dénes, Álmos, Viktor, Nándor
Renáta, Zita, Rita, Enikő, Emma, Edina, Dorina, Tamara, Kata, Kitti, Zsanett, Zselyke, Krisztina, Szilvia, Vanda, Ágnes, Ágota
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz mindenkinek!
Kedves Utolsó! Az általad felsorolt fiú és lány nevek közül vannak olyanok, amik már szóbajöttek. Pl: Olivér, Vanda.
Köszi :)
Igazából csak próbáltam a szerintem egyszerű de nem túl gyakoriakat összeszedni, de ez olyan szubjektív :D
Írd majd meg mi mellett döntöttetek, kíváncsi lettem :)
Jó babavárást!
Szia kedves utolsó válaszaló!
Nem tudom, hogy nézed-e még esetleg a kérdést. Azért megírom, hogy kislányt várunk, és más névnél maradtunk. Úgy döntöttünk, hogy Alíz lesz a baba neve. :)
Szép név :)
Minden jót nektek! :)
Köszi szépen!
Neked is hasonlókat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!