Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Miért nem szerettek...

Kismamák! Miért nem szerettek pocakos képet feltölteni?

Figyelt kérdés
Pedig nagyon sok tippelős "kérdés"van, de ha valaki pocakos fotót kér, szinte senki nem rak fel .
2014. júl. 13. 18:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%

Aki tippel, tudja, hogy mivel jár a kérdés feltevése, a fotó megosztása.

Ha valaki pocakos fotót kér, hagy döntsön már a kismama, hogy feltesz-e egy nyilvános fórumra ilyet vagy sem. Attól, hogy valaki várandós, még van magánszférája, és ebbe nem illik erőszakkal belemászni. Magánügy, hogy kinek, milyen a terhes hasa.

Császáros hegeket, gátvarrásokat se mutogat senki, nem értem, miért nem lehet tiszteletben tartani, ha a kismama nem tekinti közkincsnek a terheshasát.

2014. júl. 13. 19:03
 2/12 anonim ***** válasza:
68%
miért kéne mutogatni a pocakomat? azt sem értem mikor ide feltöltik..és tippelgetni kell
2014. júl. 13. 19:05
 3/12 A kérdező kommentje:

Csak megkérdeztem, hogy miért nem. ..

Nem kell leharapni a fejemet

2014. júl. 13. 19:06
 4/12 anonim ***** válasza:
55%

Senki sem harapta le a fejed.

Ez személyes dolog. Idegenek mi köze van az ember hasához?! Attól, hogy valaki terhes, ugyanúgy az ő teste, az ő döntése, hogy mennyit és hogyan mutat meg belőle.

Számomra furcsa egy kérdés, kissé számonkérő...

2014. júl. 13. 19:08
 5/12 A kérdező kommentje:

Nem, nem számonkérésnek szántam.

Csak kíváncsi vagyok.

2014. júl. 13. 19:11
 6/12 anonim ***** válasza:
76%

En pl azert nem,mert felek,hogy koromhoz kepest kicsi :)

16+4hkm

2014. júl. 13. 19:15
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nem számon kérő, én értem a lényegét, én is furcsálltam már ezt. Napjában vagy egy tucat olyan kérdés van, amiben pocakot tippeltetnek, de ha valaki kéri, akkor meg már kb. senkinek nem fér bele, hogy képet töltsön fel róla.
2014. júl. 13. 19:22
 8/12 anonim ***** válasza:
75%
:-) mert értelme nem sok van! Hasonlóképpen a tippeléseknek sem!
2014. júl. 13. 19:42
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
hat en szimplan csak nem szeretnem ha a neten lenne a hasam
2014. júl. 13. 19:44
 10/12 anonim ***** válasza:
80%

Megmondom őszintén, engem nem érdekel már pocakja (pucéran pláne nem), ezért én sem mutogattam a sajátomat. Én nem érzem át, hogy másnak mit jelent a várandósság, úgy gondolom, más sem érzi át az enyémet.

Nagyon formás pocakom volt, ennek ellenére nem mutogattam. Ilyen noname fórumon pláne nem.

2014. júl. 13. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!