Kismamák! Miért nem szerettek pocakos képet feltölteni?
Aki tippel, tudja, hogy mivel jár a kérdés feltevése, a fotó megosztása.
Ha valaki pocakos fotót kér, hagy döntsön már a kismama, hogy feltesz-e egy nyilvános fórumra ilyet vagy sem. Attól, hogy valaki várandós, még van magánszférája, és ebbe nem illik erőszakkal belemászni. Magánügy, hogy kinek, milyen a terhes hasa.
Császáros hegeket, gátvarrásokat se mutogat senki, nem értem, miért nem lehet tiszteletben tartani, ha a kismama nem tekinti közkincsnek a terheshasát.
Csak megkérdeztem, hogy miért nem. ..
Nem kell leharapni a fejemet
Senki sem harapta le a fejed.
Ez személyes dolog. Idegenek mi köze van az ember hasához?! Attól, hogy valaki terhes, ugyanúgy az ő teste, az ő döntése, hogy mennyit és hogyan mutat meg belőle.
Számomra furcsa egy kérdés, kissé számonkérő...
Nem, nem számonkérésnek szántam.
Csak kíváncsi vagyok.
En pl azert nem,mert felek,hogy koromhoz kepest kicsi :)
16+4hkm
Megmondom őszintén, engem nem érdekel már pocakja (pucéran pláne nem), ezért én sem mutogattam a sajátomat. Én nem érzem át, hogy másnak mit jelent a várandósság, úgy gondolom, más sem érzi át az enyémet.
Nagyon formás pocakom volt, ennek ellenére nem mutogattam. Ilyen noname fórumon pláne nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!