Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Nektek hogy esne,...

Kismamák! Nektek hogy esne, ha párotok terhességetek alatt állandóan csak a haverozással törődne?

Figyelt kérdés
Nem segít, hogy munka után kivegye a részét a házimunkából vagy kicsit velem is legyen, elvégre közösen vállaljuk a gyereket, ő meg inkább a haverjaival foglalkozik.
2014. júl. 10. 07:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rosszul!Mi lesz ha meglesz a baba?
2014. júl. 10. 07:57
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen szarul.Vagy még most állítsd le,vagy ez csak rosszabb lesz,ha megszületik a baba.

Mennyit jár el,és hova,mit csinál?

2014. júl. 10. 07:58
 3/16 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon-nagyon rosszul esik és nem érti meg. Amúgy most kezdte el.. elvileg örül a gyereknek, de mostanában sosincs otthon, a haveroknál esténként isznak is mostmár
2014. júl. 10. 08:09
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ezt sűrgősen meg kell beszélni,mert jó vége ennek nem lesz.
2014. júl. 10. 08:13
 5/16 anonim ***** válasza:
9%

Elso gyerek?

- lehet hogy akkora sarkany lettel a terhesseg miatt (vagy csak elohozta beloled) amit nem bir elviselni, inkabb iszik a haverokkal

- lehet hogy ugy elhiztal, eldeformalodtal a terhesseg miatt hogy ha lehet inkabb nem nezi, inkabb iszik

- keszul az apasagra, amikor ugysem mehet majd a haverjaival inni, inkabb lerendezi most elore.

ill. ezeknek tetszoleges kombinacioja. hanyadik honapban vagy? hacsak nem nagyon a vegen, akkor a haztartassal te is elbirsz.

2014. júl. 10. 08:21
 6/16 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy van aki erre gondol, még viszonylag az elején vagyok, nem híztam el, csak problémás a terhesség és jó lenne, ha kicsit kímélném magam. Amúgy egész nap nem találkozunk, így nincs idő házisárkánynak lenni.
2014. júl. 10. 08:27
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Amikor megkérdezted tőle, hogy most miért jár el ennyire gyakran, mit válaszolt?
2014. júl. 10. 08:35
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

hazisarkanynak lenni eleg 5 perc is. Pont elegendo ha hazamegy te meg elkezded hogy miert nem segitesz a hazimunkaban, latod itt vagyok sulyosan terhesen, te is akartad most meg sz*rsz bele az egeszbe, blabla.

En is inkabb innek akkor :)

raadasul a kismamaknak elegge kiszamithatatlan erzelmi hullamzasai vannak, ferfifejjel ez inkabb remiszto, jobb az ivas :) Van ahol a szex is csak farkaspozban mukodik (ulok a lyuk mellett es uvoltok), szoval nem egyszeru a jovendobeli apukak elete :)

Raadasul amikor gombolyodni kezd a pocak, a ferfiakban akkor szilardul meg a felismeres hogy ez megiscsak egy egesz eletre szol, bezarultak a meg oly halvanyan ott levo, de megiscsak letezo veszkijaratok. Ez is eleg nyugtalanito, ezt is fel kell dolgozni. Arra meg a legjobb az ivas a haverokkal, siras a vallukon! :)

38F

2014. júl. 10. 08:35
 9/16 A kérdező kommentje:
Amikor megkérdeztem, hogy miért jár el, nem igazán tud rá válaszolni. :( Szerintem ő sem tudja. Közösen döntöttük el, hogy jöjjön a gyerek,azt is átbeszéltük, hogy mi mivel fog járni, miért baj az, ha vágyom arra, hogy néha mellettem legyen. Néha, nem állandóan.. Tényleg amúgy a munka miatt kb. napi fél-1 órát lennénk együtt, most már annyit sem.
2014. júl. 10. 08:40
 10/16 anonim ***** válasza:
11%

"mikor megkérdeztem, hogy miért jár el, nem igazán tud rá válaszolni. :( Szerintem ő sem tudja."

ò, dehogynem tudja, csak nem akarja neked elmondani.

" Közösen döntöttük el, hogy jöjjön a gyerek,"

Lehet a te fejedben igy van, a valosagban meg nem.

en a helyedben egy eros onvizsgalattal kezdenek.

38F

2014. júl. 10. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!