Kismamák! Nektek hogy esne, ha párotok terhességetek alatt állandóan csak a haverozással törődne?
Természetesen szarul.Vagy még most állítsd le,vagy ez csak rosszabb lesz,ha megszületik a baba.
Mennyit jár el,és hova,mit csinál?
Elso gyerek?
- lehet hogy akkora sarkany lettel a terhesseg miatt (vagy csak elohozta beloled) amit nem bir elviselni, inkabb iszik a haverokkal
- lehet hogy ugy elhiztal, eldeformalodtal a terhesseg miatt hogy ha lehet inkabb nem nezi, inkabb iszik
- keszul az apasagra, amikor ugysem mehet majd a haverjaival inni, inkabb lerendezi most elore.
ill. ezeknek tetszoleges kombinacioja. hanyadik honapban vagy? hacsak nem nagyon a vegen, akkor a haztartassal te is elbirsz.
hazisarkanynak lenni eleg 5 perc is. Pont elegendo ha hazamegy te meg elkezded hogy miert nem segitesz a hazimunkaban, latod itt vagyok sulyosan terhesen, te is akartad most meg sz*rsz bele az egeszbe, blabla.
En is inkabb innek akkor :)
raadasul a kismamaknak elegge kiszamithatatlan erzelmi hullamzasai vannak, ferfifejjel ez inkabb remiszto, jobb az ivas :) Van ahol a szex is csak farkaspozban mukodik (ulok a lyuk mellett es uvoltok), szoval nem egyszeru a jovendobeli apukak elete :)
Raadasul amikor gombolyodni kezd a pocak, a ferfiakban akkor szilardul meg a felismeres hogy ez megiscsak egy egesz eletre szol, bezarultak a meg oly halvanyan ott levo, de megiscsak letezo veszkijaratok. Ez is eleg nyugtalanito, ezt is fel kell dolgozni. Arra meg a legjobb az ivas a haverokkal, siras a vallukon! :)
38F
"mikor megkérdeztem, hogy miért jár el, nem igazán tud rá válaszolni. :( Szerintem ő sem tudja."
ò, dehogynem tudja, csak nem akarja neked elmondani.
" Közösen döntöttük el, hogy jöjjön a gyerek,"
Lehet a te fejedben igy van, a valosagban meg nem.
en a helyedben egy eros onvizsgalattal kezdenek.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!