Kora terhes vagyok és szinte állandóan hányingerem van. Mit tehetnék?
Szia!
Nekem az elején olyan 5-6 hetesen állandó étel undorom volt. Bármilyen ételre gondoltam rosszul lettem. Bár ezek mellett éhes is voltam. Akkor még én sem hánytam csak később a 10.héttől. Én sem tudtam szinte semmi magamba erőltetni mert vagy émelyegtem vagy attól féltem kihányom:)
Mit takar az hogy nem eszel egészséges kaját?
Én ezért is fogytam 3 kg. De ez normális az első trimeszterben. Tusom sovány vigasz de sokkal sokkal jobb lesz egy idő után:) Még azt is meg fogod enni amire nem is számítasz :D a babád attól még egészségesen fog fejlődni,hogy esetleg most annyira nem kívánod az ételt vagy a gyümölcsöt. Változni fog:) Nekem egyébként a hányinger leküzdésében segített a magnézium pezsgőtabletta. Meghozta az étvágyamat pl. pár szem csokis keksz. Utána könnyebben tudtam undor nélkül enni.
Csak nyugi a stressztől is nehezebben mennek le a falatok!
Jó egészséget és boldog babavárást!
Ja és ami még segített az a meleg levesek! Nem biztos, hogy neked is be fog válni, de ha nem javulnának a dolgok egy próbát megér :)
Üdv 15+4 hkm
Köszönöm mindenkinek kedvesek vagytok :) És mindenkinek kitartást és boldog babavárást!
Egyfolytában arra gondolok, hogy más is így van ezzel nem stresszelek ezen csak rossz, és a babát féltem leginkább. Ma megéreztem h alattunk kávét főznek nyitott ablaknál és futottam a wc-re öklendeztem majd egyből bevágtam az ablakot :D Szedek gravidát már egy jó ideje, remélem az is segít h ne legyek vérszegény stb.. Sok folyadékot iszom, erre próbálok odafigyelni.
Akik kávéztak, de most már nem bírják meginni, mivel "váltottátok ki"? Sajnos elég alacsony vérnyomásom és szinte érzem hogy kellene az a kávé, de természetesen nem bírom meginni és jobb is talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!