Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Nektek hogy esne,...

Kismamák! Nektek hogy esne, ha párotok terhességetek alatt állandóan csak a haverozással törődne?

Figyelt kérdés
Nem segít, hogy munka után kivegye a részét a házimunkából vagy kicsit velem is legyen, elvégre közösen vállaljuk a gyereket, ő meg inkább a haverjaival foglalkozik.
2014. júl. 10. 07:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Végiggondoltam már. Szerinted az a helyes, ha a nő mindent eltűr a férfitől, mert a férfiaknak mindent lehet. Hidd el, hogy szabad döntése volt és normálisan megbeszéltük, hogy tényleg vágyunk egy kisbabára. Akkor is végiggondoltam az egészet és átbeszélve vágtunk bele. Nem csak én akartam gyereket, elhiheted. Ti férfiak meg felelőtlenül azt csináltok,amit akartok és mindig a nő a hülye.
2014. júl. 10. 08:58
 12/16 anonim ***** válasza:
89%

Huu le se tagadhatnád, hogy férfi vagy, tipikusan férfi soviniszta hozzáállásod van!

Persze sajnáljuk le szegény hapsit mert a párja biztosan ráerőltette a gyereket, most meg azt, hogy esténként vele legyen.

Amúgy az lehet, hogy kicsit később tudatosult benne a dolog, és így dolgozza fel, elmenekül otthonról. :/ Sajnos van ilyen. Jó lenne leülni és átbeszélni a dolgokat, mielőtt még nagyon belemerülne a haverozásba.

2014. júl. 10. 09:10
 13/16 anonim ***** válasza:
10%

Draga Kerdezo,

"Szerinted az a helyes, ha a nő mindent eltűr a férfitől"

Hol irtam en ilyet?

"Hidd el, hogy szabad döntése volt és normálisan megbeszéltük, hogy tényleg vágyunk egy kisbabára."

Keszseggel elhiszem neked. en csak felvetettem mint lehetoseget, hogy valojaban megsem volt ilyen szabad a dontes, mint ahogy azt te latod. Ket ember teljesen maskepp eli meg a dolgokat, es erosen fugg a parkapcsolati dominanciatol, hogy kinek az akarata ervenyesul "kozos" donteskent.

" Ti férfiak meg felelőtlenül azt csináltok,amit akartok és mindig a nő a hülye."

Ezt sem mondtam. Nyilvan lehet ugy is csinalni ezt az egesz valaszolosdit, hogy csak olyanokat irnak be hogy "jaj dragam, milyen szemet a ferjed, neked van igazad" es akkor bologathatsz es sajnalhatod magad.

Szerintem meg erdemesebb minden oldalrol koruljarni a temat, es az osszes lehetoseget megnezni. Attol meg nem biztos hogy az ugy van, de elgondolkodni rajta mindenkeppen hasznos.

Persze nyomhatod a tagadast is, nekem mindegy, nem az en ferjem jar el estenkent a haverekhez iszogatni :)

# 12/12

Nincs abban semmi ferfisovinizmus, hogy a ferfiaknak is vannak onallo gondolataik meg erzeseik, es a vilagot nem pont ugy kepzelik el ahogy a nok. Nyilvan a nok ezzel nem szivesen szembesulnek, plane ha terhesek, mert akkor azt gondoljak nekik minden jar, a ferfi meg ugraljon korulottuk mint egy begombazott kiskutya. Nem minden ferfi alkalmas arra hogy a no szoknyaja mellett uldogeljen, es nem minden ferfi alkalmas arra hogy valoban jo apa legyen, legalabbis abban az ertelmezesben jo apa, ahogy azt a nok elvarnak. Igaz ez neha tul keson derul ki.

2014. júl. 10. 09:22
 14/16 A kérdező kommentje:
Nyilván mindkét oldalt meg kell nézni, én próbálom őt is megérteni, de itt már rég túlmentünk ezen, hiszem szerintem az rendben van, ha néha eljár, mert én is vágyom egy-egy csajos estére, na de nem minden nap. Én közben oldjam meg, hogy ő tudjon mit enni stb. Neki meg nem lehet szólni, hogy vigye már le a szemetet, ne nekem kelljen cipekedni. Valóban néha későn derülnek ki a dolgok..
2014. júl. 10. 09:26
 15/16 anonim ***** válasza:
29%

Az hogy minden nap eljar annak komoly oka van. Nem akar otthon lenni veled, hogy miert, azt innen a tavolbol nem tudjuk megfejteni. Erre neked kell rajonni.

A beszelgetes elsore jo otletnek tunik, de ahogy irtad, nem mond neked semmit, nyilvan azert mert nem akar veszekedest, nem hiszi azt hogy ezt a dolgot veled valoban oszinten meg lehet beszelni.

Amugy tuti hogy a haverekkel van? Nehany ferj ilyenkor masik, hasznalhato pu**it keres, erre is erdemes odafigyelned.

38F

2014. júl. 10. 09:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem egyik barátnőméknél hasonló helyzet.Nekik mondjuk becsúszott a baba,a párja nagyon fiut szeretett volna,kiderült,hogy kislányuk lesz.1 percet sincs otthon,ő is a haverjaival van egyfolytába hajnalig kocsikáznak meg isznak.Semmilyen kapcsolata nincs a saját gyerekével :(Meg kell beszélnetek,mert ez csak rosszabbodni fog ha nem tudjátok megbeszélni :( De azárt boldog babavárást és könnyű szülést kívánok :)
2014. júl. 10. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!