25-26hetes kismamák! Hol érzitek mozogni a babátokat?
Figyelt kérdés
Köldök fölött mennyivel?2014. júl. 10. 20:33
1/4 anonim válasza:
Kicsivel köldök felett. Meg úgy általában mindenhol. :)
2/4 anonim válasza:
Én is minden felé, köldök fölött én kevésbé érzem, inkább alul meg oldalt, de tényleg minden felé pörög, forog, ficánkol.
3/4 anonim válasza:
Én köldök alatt kb 2-3 centivel és ebben a vonalban jobbra-balra. Alul is szokott néha rúgkapálni. :) Köldök fölött még egyáltalán nem érzem, ha a hátamra fekszem és kinyújtózom akkor látszik hogy a méhem konkrétan a köldökömtől kb 1centire felette van, szóval ott a teteje, így köldök felett nem is nagyon érezhetjük még.
4/4 anonim válasza:
Nekem 24 hetesen 2 ujjnyival köldök felett volt a méh fundusa, úgyhogy én szoktam érezni már köldök felett is, de tényleg csak picivel felette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!