Kismamák, hogyan ébresztitek fel a babátokat, hogy ébren legyen a ctg-n?
Figyelt kérdés
2013. jún. 14. 11:27
2/11 A kérdező kommentje:
Második baba az elsőnél nem használt a csoki, a kólát nem javasolja a dokim... :(
2013. jún. 14. 11:42
4/11 anonim válasza:
Kávé,csoki,kóla vagy valami cukros.
5/11 A kérdező kommentje:
Próbálkozom, köszi!
Csak annyira parázom, a fiamnál is 4-ből 2-szer ismételni kellett.
2013. jún. 14. 12:06
6/11 anonim válasza:
Èn is ismételtem 1-2x de ez van, ezen nincs mit parázni.
A második lányomnál volt, olyan, hogy az utolsó elötti napon semmire nem reagált, elküldtek 2 óra pihire, majd újra vissza, és akkor is aludt. Majd beküldtek délutánra a korházba beszükült szívhanggal, hogy fájás próbát csináljanak. Ott már a rendes ctg-n ugrált össze vissza.
7/11 anonim válasza:
persze, hogy nem javasolja a doki a kólát...
nekem jól megnyomkodta a pocim a nővérke, fel is ébredt a kicsim:)))
8/11 anonim válasza:
nekem a védőnő a szénsavas gyömbérre fujjogott, hogy ne igyak, mert szénsavasat tilos!!! pedig hányingerre ittam...
9/11 anonim válasza:
én két oldalon megfogom a pocim és finoman de határozottan, megrázogatom, olyan 10-15 másodpercig, ettöl mindig felkel.. :)
10/11 anonim válasza:
Esetleg zenehallgatás?Nálunk meg nagyon ficánkolt a baba,azért kellett jónéhányszor ismételni,főleg az utolsó napokban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!