Hogy lehet hogy a terheléses cukor kevesebb volt mint az éhgyomri?
Persze örülök ,hál istennek hogy semmi rossz nem volt a mostani vérképemben ,a legjobb volt az eddigi két terhességem alatt!
Éhgyomri V.C 4,27 volt
a terheléses meg 2,41
Lehet hogy nem kellett volna mászkálnom?
Védőnő azt mondta nyugodtan mehetek ,nem kell egyhelyben ülnöm!!Nem értem mindenki mást mond!!
Mindegy a laborosok is azt mondták semmi köze ha rendesen megittam a cukros löttyöt akkor no gond !!
Persze hogy megitta
Köszönöm előre is
üdv egy 25 hetes kismama
Ha a terhelt cukrod alacsonyabb mint az éhomi, akkor valószínű inzulinrezisztenciád van.
Ha szerencséd van, akkor a dokid tudja mi a teendő, ha nem, akkor nem történik semmi. De olyanról is hallottam, ahol a doki megnyugtatásul azt mondta a betegének, hogy nincs itt semmi teendő, szépen kivárjuk míg cukorbeteg lesz, akkor majd kezdünk vele valamit...
És ez akkor mos mi?
Vagy mit csináljak ,jézusom hát most aztán jól fogok ALUDNI!!
Kedves kérdező.
Valószínű a szervezeted túltermeli az inzulint ezért ilyen alacsony a terhelted ami egyenlőre nem gond. Viszont Én úgy tudom, hogy ez lehet egy figyelmeztető jel, és idővel kialakulhat cukorbetegség nálad.
Megijedned egyáltalán nem kell...se Te se a kisbabád nincs veszélyben. Legyen nálad mindig egy kockacukor ha esetleg leesne a cukid, ne legyél rosszul:)
Ha nem hagy nyugodni ez a téma, keress fel egy dietetikust akitől kielégítő választ kaphatsz minden félelmedre:)
Boldog babavárást...(csak lazán;] )
Beszéltem a védőnővel és azt mondta , nem rossz eredmény sőt azt jelenti hogy a picikének is működik az inzulintermelése és próbáljak meg 2 óránként egy két falatot enni ,csoki ,fél kifli egy kis tej !!
ÉN is ugy gondoltam hogy a magas cukor rosszabb nem az alacsony!!
Köszi a választ mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!