Terheléses cukor vérvizsgálat - mikor lehet enni?
Tehetsz bele citromlevet, én is tettem, orvos tanácsolta, de ott is mondták. Nyugi ki fogod bírni, nem fogsz elájulni, de ott ha gond van azért lesz pár eü-s dolgozó aki segít ha gond van. Lehet éhes maradsz tőle, de hidd el annyi cukor bizony tölt!!!! meg ezt egy jó nagy pohár vízzel iszod az is tölt, én nem voltam éhes egyáltalán. Amikor levették a második adag vért, a 120 perceset utána már ehetsz.
Nem jó mozogni közben, hiszen terheled a szervezeted és nem valós vércukor érték lesz. Mert a mozgás csökkenti a vércukrot, a legjobb kicsit arrébb menni és lecsücsülni és ott megvárni, hiába unalmas, de ez van, így a valós.
Nekem terhességi cukrom lett, voltam pár terheléses vizsgálaton..... bár ott már nem cukrot kellett inni. És ott sem jöttem mentem, csak kicsit arrébb ültem, hogy ne zavarjak senkit és amúgy sem bírom a vérvételt :)
Szia.
Én citromlevet öntöttem hozzá, de így is valami borzadály volt, mivel nem szeretem a tömény édeset ráadban még langyos is volt a víz....
Nekem az első 1 óra volt rossz,mert melegem volt. Itt is úgy van, hogy van az éhgyomri utána a 120 perces.
Enni ne egyél, mozgást azért ellenzik, mert befolyásolja az eredményt, inni meg max. savmentes vizet igyál, de azt meg a pisilés miatt nem szeretik.
Ki fogod bírni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!