28 hetes terhesen méhszáj érték 1000. Lehet baj belőle?
Figyelt kérdés
Egy hónapja már 2000 volt, mostanra megrövidült,fel van puhulva, de zárt. Doki sok pihenést javasolt,napi 3x2 mg-ot szedek, de ezek mellett is feszül sokat a hasam. Nem korai még az 1000es érték? Rövidülhet még jobban? Akkor mi lesz?2014. júl. 10. 09:46
1/5 anonim válasza:
Bármiből lehet baj, de az a méhszájérték normálisnak mondható 28 hetesen. Nekem ilyenkor már nyitva volt több terhességemnél is, mégis időre születtek. Pihenés és magnézium mellett vsz. nem lesz gond, nyugi!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Pihenek sokat,remélem nem lesz gond, bár a hidegfront eléggé megvisel,feszül a pocakom, félek h elkezd nyílni a méhszájam...még bent kell tartani egy darabig :D
2014. júl. 10. 15:48
3/5 anonim válasza:
Bármi lehet normális,és lehet,hogy semmi sem az. Lehet,hogy valakinek egyik nap még 3000,másnap mégis megindul idő előtt a szülés. Mások meg nyitott méhszájjal vígan elvannak 40 hétig,és még csak nem is kímélik magukat.Pihenj sokat,ha bármi gyanús,hívd az orvost,inkább ne kockáztass.
4/5 anonim válasza:
Nekem 33 hetesen volt ennyi,és az orvos szigorúan pihenést írt elő,hogy bent maradjon még pár hetet. Végül 39 hetesen szültem.
5/5 anonim válasza:
A 34 het elott 2100 ertek a hatar
ha ez alatt van akkor erdemes szexet hanyagolni es pihenni.
Minden verzes vagy haskemenyedes eseten a korhazat felhivni.
Szemely serint 28 hetessen 1000 ertekkel siman beutalnalak 48 oras megfigyelesre es celestone inj adnak be 2x 48 oran belul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!