Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Állandó fekvés és vérzéscsilla...

Állandó fekvés és vérzéscsillapító mellett egyre jobban vérzek. Van még esély, hogy megmaradjon a pici?

Figyelt kérdés
Mielőtt letolnátok voltam orvosnál.
2014. júl. 9. 15:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
47%

NEm Te írtad ezt a kérdést is?

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Felteheted sokféleképpen a kérdést, de a lényeg ugyanaz marad. Igen, megmaradhat a babád, de PIHENNI kell. És sajnos nem látunk beléd, tehát biztosat csak a dokid fog mondani...

2014. júl. 9. 19:15
 12/13 anonim válasza:
En progeszteron potlast kaptam amit a 12.het vege utan csokkenteni kellett.Emellett meg rutascorbint szedtem 3x2-ot.Nekem is hematomam volt, ami szerencsere felszivodott.Folyamatosan fekudtem csak pisilni es zuhanyozni keltem fel.Van meg remeny, ne aggodj!Tudom konnyu ezt mondani, de meg kell nyugodnod es bizni kell, hogy minden rendben lesz!Szoritok!! :)
2014. júl. 10. 10:50
 13/13 anonim válasza:
Hogy vagy?Minden rendben van?
2014. júl. 31. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!