Állandó fekvés és vérzéscsillapító mellett egyre jobban vérzek. Van még esély, hogy megmaradjon a pici?
Nekem is ezt mondták.Hogy a természet eldönti feküdjek.
Orvosok suerint felesleges befeküdni,mert mindegy hogy hol fekszem.
Igen,azt elfelejtettem írni hogy hematómám van.
Akkor elképzelhető,hogy az távozik?
Igen, a hematomaval elofordul a verzes. Egyebkent ezt tenyleg a termeszet donti el.
Mi a kulfoldi nyaralaskor fedeztuk fel, h terhes vagyok, m elkezdtem verezni, ami szokatlan volt. Egy dilettans idiota ottani orvos UH vizsgalat utan kozolte, h nem lat mar semmit, tehat tuti veteles volt es meg a biztonsag kedveert abortusz tablettat is adott, h jol kiverezzek mindent. Iszonyu hasgorcsom es verzesem lett utana es hatalmas darbok jottek ki. Amikor hazajottunk, elmentem megint dokihoz 1 hettel kesobb, m tudni akartam, h minden rendben van-e. Az otthoni doki is megnezett az UH-n es kozolte, h nem erti, h hogy nem latta a kulfoldi doki a magzatokat, de meg terhes vagyok, raadasul ikrekkel. Akkor mar 9 hetesek voltak. Azota jol kivizsgaltattuk oket es hal`istennek nem artott nekik a rengeteg verzes.
12. heti UH-n meg lattak a hematomat (4 cm), de a 20. hetin mar mondtak, h nincs ott, tehat eltunt. Eddig - leszamitva a legelejet - problemamentes a terhessegem. Drukkolok Neked nagyon, h maradjon a pici!! 27 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!