Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Méhen kivüli terhesség vagy...

Méhen kivüli terhesség vagy aranyér?

Figyelt kérdés
Két napja késik, még nem teszteltem, majd csak holnap. Vannak néha enyhe alhasi fájdalmaim, fájnak a petefészkeim de még nem jött meg. Most viszont megijedtem, mert hasmenésem volt és kisugárzó fájdalmat éreztem a combomba ami egy félóra múlva elmúlt és most nem tudom hogy ez az aranyerem miatt volt (2es stádiumú de problémákat nem szokott okozni, nem fáj meg semmi) vagy esetlegesen méhen kivüli terhességem van. Szerintetek?
2014. júl. 9. 11:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Egyik sem :) Szerintem terhes vagy, simán, semmi bajod! Az ilyen nyilallások természetesek! :) Lehet rémképeket elképzelni, fogsz is bőven a köv. néhány hónapban, de a legnagyobb esélye annak van, hogy kutya bajod! :) NYUGI! A méhen kívüli terhességet meg úgy sem éreznéd meg. De az esélye is elég kicsi! Gondolkodj pozitívan! :)
2014. júl. 9. 11:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, kezdek bekattani az internet miatt, már a párom is mondta hogy ne olvassak el semmit, mert ha valami kis fájdalmam van akkor rögtön úgy érzem hogy nekem is az a bajom, mint amit írnak :/ Remélem neked van igazad, holnap tesztelek egyet (csak este tudok tesztet venni), nem tudom hogy fogom kibírni addig :)
2014. júl. 9. 11:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Eü hallgató voltam, akkor azzal poénkodtunk mindig, hogy minden vizsgaidőszakban produkáljuk az agytumor összes tünetét :P Mégsincs ... Szóval nyugi! És kevesebb internet! :) :) :)
2014. júl. 9. 11:29
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi, tudom hogy hülye vagyok, mert korábban is volt már ilyen, hogy a házidoki azt mondta kivizsgálás kell, mert úgy hallja szívritmuszavarom van és onnantól egy hétig míg nem mentem el a vizsgálatra (kiderült hogy semmi bajom) éreztem hogy fáj a szívem és vártam hogy mikor kapok szívrohamot :)
2014. júl. 9. 11:50
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha valakinek aranyere van, de nem kint lévő vagy problémát okozó állapotban, akkor ha székrekedése van vagy ellenkezőleg, hasmenése, akkor az a bizonyos addig nyugodt állapotban lévő aranyér újra problémákat okoz. És ez tud kisugárzó fájdalmat is okozni. Szóval a wc-n való dolgok miatt érezted ezt.

És én még azt se mondanám, hogy terhes vagy. Csak azért mert 2 napja késik? A nők nem óramű pontossággal működnek, az is lehet, hogy most szimplán késik pár napot, valamelyik nap meg megjön.

De nyilván ha késik, akkor lehet reménykedni és persze, nyugodtan holnap reggel tesztelj.

És ha már most, amikor még azt sem tudod, hogy terhes vagy-e, de már ilyeneket képzelsz be magadnak, akkor mi lesz veled a terhesség alatt??? Nem kell beparáztatni magad, meg mindenféléket olvasni és magadat diagnosztizálni. Ha kérdésed van, kérdezd meg majd az orvost és a védőnőt és ők majd el fogják pontosan mondani téged és az állapotodat ismerve mondani, hogy mi van vagy éppen mi nincs.

Szóval ne parázz! Annál rosszabb lesz!

2014. júl. 9. 12:05
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Én sem gondolom 100%ra hogy tuti terhes vagyok, csak furi mert nem percrepontos ciklusaim vannak és mindig megjön 26 napra, most pedig késik. Fel vagyok rá készülve lelkileg, hogy megfog jönni, csak megijedtem ettől a combnyakfájdalomtól és utána olvastam a neten hogy méhen kivüli tünete lehet :/

Nem szoktam parázni a mensin, csak hát vártam hétfőn hogy megjön és nem jött és elkezdtem olvasgatni, de lehet azért is késik mert izgulok most emiatt hogy lehet baba :) Persze hogy reménykedek egy kicsit, de nem élem bele magam teljesen :)

Eddig nem volt ilyen bajom az aranyeremmel, de ha többször előjön akkor vele kivizsgálásra. Voltam egy éve de a doki azt mondta ezzel még nem kell műtétre menni, csak egyek rostos ételeket és nem volt vele bajom eddig, csak most voltak ilyen tüneteim.

2014. júl. 9. 12:26
 7/10 A kérdező kommentje:
Elírtam, azt akartam írni hogy nekem percrepontos ciklusaim vannak :)
2014. júl. 9. 12:27
 8/10 anonim ***** válasza:

Azért a perce pontos ciklus is bármikor megváltozhat.

Az egyik barátnőmnek is mindig napra pontosan jöttek meg a vérzései, aztán 3 hónapja meg hol ekkor, hol akkor. Szóval ezek alapján még nem élném bele magamat semmibe. De persze ez nagyon pozitív és reményt keltő, hogy nem jön meg, holott egyébként mindig pontosan megszokott, mert igen, ha tesztek érte, akkor lehetsz terhes. Csak semmi olyat ne magyarázz be, amiről nem tudod, hogy van vagy nincs. És itt most a méhen kívüli terhességre gondoltam, meg a negatív dolgokra.

Csinálj szépen egy tesztet, ha pozitív, akkor lassan majd bejelentkezhetsz orvoshoz és ő egyértelműen megmondja, hogy jó helyen van-e vagy sem, illetve a terhesség 6-7. hete környékén, ha már látszik szívhang, akkor meg pláne biztató a dolog.

2014. júl. 9. 12:30
 9/10 A kérdező kommentje:

Tudom,a párom azt mondja hogy várjak egy hetet és utána teszteljek, mert ha nem jön meg akkor később se fog megjönni, akkor meg minek korán, szóval lehet még várok.

A méhen kivülinél azért ijedtem meg mert enyhén vérzékeny vagyok (ez gondokat az életben nem okoz, csak nehezebben áll el a vérzés ha pl megvágom magam, meg foghúzasnál is csak egy fél nap múlva áll el a vérzés és mondták hogy terhesség esetén is folyamatos kontroll szükséges) és amikor olvastam hogy a nők ott el is vérezhetnek ha nem kerülnek időben kórházba akkor elképzeltem, hogy mi lenne velem akinek amúgysem alvad normálisan a vérem és már azt is elképzeltem hogy meghalok :)

Tudom hogy nem vagyok normális, szóval befejezem a tünetek figyelését és az olvasgatást. Köszi mindenkinek a segítséget :)

2014. júl. 9. 12:39
 10/10 A kérdező kommentje:
Vettem tesztet, délben ellőttem egyet, kétcsíkos, el se hiszem :))
2014. júl. 10. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!