Aranyér terhesség alatt?!
Figyelt kérdés
28. hétben járok és egy "pukli" jött ki a végbélnyílásomon. Nem vérzik, de ma már székeléskor fájt. WC-s után mindig megmosakszom, de a nagy pocimtól már egyre nehezebben férek oda bárhová. Jó az, ha mosakodás után még áttörlöm nedves törlőkendővel? Bocsi a kérdésért, de ilyenkor még inkább ügyelni kell a higiéniára.2014. jún. 20. 17:48
1/4 anonim válasza:
Elég sok nönek lesz a terhesség alatt aranyere. Amit leírtál, az eléggé egyértelmüen arra utal.
A gyógyszertárban kérj kimondottan terheseknek való aranyérkenöcsöt, az segít. A nedves WC-papír is jó ötlet, könnyebben tisztán tudod magad tartani.
2/4 anonim válasza:
Mosakodás után felesleges a törlőkendő. Papír helyett használj nedves wc papírt. A patikában sokféle kenőcs van, hemorid vagy sperti a legjobb, de mindegy milyet veszel. Viszont kezeld, mert a szüléssel jobban kijön.
3/4 anonim válasza:
Nekem is kijott a terhesseg alatt, igaz csak kesobb, mint neked. Szules kozben meg jobban kijott, aztan az elso 2 het egy remalom volt. Sokkal jobban fajt, mint a gatseb. Most 2 het utan kezdett el visszahuzodni, en doxiproktot hasznalok. A terhesseg elott is ez valt be, amikor neha kijott.
4/4 anonim válasza:
kedves kérdező!nekem is van aranyerem már kb 6 éve!nedves papírtörlőt használok ez sokat segít!védőnőm mondta,hogy ha súlyosabb lenne akkor gyógyszert is lehet szedni méghozzá a detralexet!de akár kenőcsöt is lehet használni!most vettem aranyérkendőt a brendoban!ez is olyan mint a nedves papírtörlő csak kifejezetten aranyérre van.na igaz még nem használtam,mert még van nedves papírtörlőm!Ja és egy jó tanács!ne hordj tangát!nekem azóta sokkal jobb!kitartás! 35 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!