Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS! Két hónapos terhes...

SOS! Két hónapos terhes vagyok és "megjött". Nagy lehet a baj?

Figyelt kérdés

Az előbb pisiltem és mikor feláltam, láttam, hogy tiszta vér a vizeletem. Tettem be egy tisztaságit és az is véres.

Mit tegyek? Ugye nincs baj?

2014. júl. 8. 12:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Sajnalom :(
2014. júl. 8. 18:37
 22/24 anonim ***** válasza:
Sajnálom :'(
2014. júl. 8. 19:04
 23/24 anonim ***** válasza:
NAgyon sajnálom! De hidd el, jobb ez így! A természet tudja, hogy melyik baba az életképes és melyik nem... Még nagyon pici volt, sajnos ez nagyon gyakran előfordul. Tudom nem vigasztal, de jobb, hogy most történt, mint mondjuk egy előrehaladottabb terhességnél vagy esetleg születés után. Tudom miről beszélek, nekem is volt egy vetélésem sajnos, ráadásul ott nem is ment el magától a babám, hanem műszeresen kellett befejezni a vetélést. Ezt tartsd szem előtt, hogy jobb, hogy "magától ment el", mert így a te szervezeted is gyorsabban regenerálódik, és hamarabb tud jönni az újabb kis csodád! Kitartást Neked!
2014. júl. 8. 19:37
 24/24 anonim ***** válasza:

Sajnálom...

Hogy érted, hogy "nyaggat" a párod? Gondolom vigasztalni akar.

2014. júl. 9. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!