SOS! Két hónapos terhes vagyok és "megjött". Nagy lehet a baj?
Figyelt kérdés
Az előbb pisiltem és mikor feláltam, láttam, hogy tiszta vér a vizeletem. Tettem be egy tisztaságit és az is véres.
Mit tegyek? Ugye nincs baj?
2014. júl. 8. 12:51
11/24 anonim válasza:
Kórház, ügyelet, bármi csak menj!
12/24 anonim válasza:
Remélem minden rendben lesz. Majd irj
13/24 anonim válasza:
Mento nem kell felesleges
Valoszinu vetelsz sajnos ezen nem tud senki segiteni max a doki megnezi.a szivhangot
Ha vetelsz kivarhatod magatol egy het alatt lezajlik
14/24 anonim válasza:
Írd majd meg, mit mondtak a kórházban.
15/24 anonim válasza:
14-es miért lenne felesleges a mentő ha másképp nem jut be a kórházba? Én 6, 9 és 11 hetesen is véreztem és ömlött belőlem óriási darabokkal görcsökkel az utolsó volt a legrosszabb akkor már tenyérnyi darabok voltak mindháromszor hematóma miatt ma már 22. héten túl igaz azóta is barnázok ahogy ürül mert hatalmas lett a vérömleny de a babát ez nem zavarja. Nem feltétlen jelent vetélést az erős görcsös vérzés sem de azonnal kórház.
16/24 anonim válasza:
Kérdező, remélem minden rendben. Kérlek írj ha tudsz valamit!
17/24 anonim válasza:
Nem feltétlenül vetélés lehet haematóma is.Azonnal kórház!
18/24 anonim válasza:
Szorítok neked kedves kérdező!!Majd írj,hogy mi van!
19/24 A kérdező kommentje:
Még kórházban vagyok, de azért megírom, hogy sajnos elment a baba. Majd reggel mehetek haza. Élni sincs kedvem ráadásul a párom is itt nyaggat. Köszönöm, hogy írtatok.
2014. júl. 8. 17:24
20/24 anonim válasza:
18-as vagyok:
Rettenetesen sajnálom :( :_ (
Sok Kitartást kívánok neked,és sok sok lelki erőt,hogy feldolgozd!! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!