Ti ettetek apró magvas gyümölcsöket?
Figyelt kérdés
Jól tudom h nem szabad?2014. júl. 7. 13:34
1/7 anonim válasza:
Terhesség alatt? Persze, hogy ettem. Soha nem is hallottam, hogy nem lehet. Most is eszek, 34 hetes kismama vagyok, második babával. Szoptatás alatt nem ajánlott és a gyerek 15 hónapos kora után kaphat csak.
2/7 anonim válasza:
Én ettem mindent. Tökéletesen egészséges fiam született.
3/7 A kérdező kommentje:
Igazad van első, köszi :)
2014. júl. 7. 13:42
4/7 anonim válasza:
Én kilószámra ettem az epret, amikor szezonja volt, mert megvesztem érte. Mondták, hogy nem lenne szabad, mert allergizáló, de utánaolvastam és valójában szoptatás idején kell inkább kerülni, mert a babát akkor allergizálhatja.
Most eszek ribizlit, szedret is.
5/7 anonim válasza:
Hú, rengeteg epret ettem idén tavasszal. Én tartottam el az eperipart. Szoptatáskor nem fogok.
6/7 Margit84 válasza:
nekem nem mondta se a doki se a védőnő, hogy ne egyek... epret is sokat ettem amég annak volt szezonja, most meg napok óta rengeteg málnát eszek.
7/7 Margit84 válasza:
Sőt jut eszembe, ezt pont ma olvastam:
"Hasmenés, illetve terhesség alatti hányinger és szédülés esetén kifejezetten ajánlott a fogyasztása.
Csökkenti a vetélés kockázatát, mivel nyugtató hatással van a méhizomzatra."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!