Az első trimeszterben mit ettetek rosszullét ellen?
Nagyon legyengültem mert nem sok mindent tudok magamba erőltetni... Tudnátok tippet adni akik már túl vannak ezen az időszakon? Bármilyen módszert vagy ötletet megköszönnék!
7 hkm
Felpocolt fejjel feküdtem, úgy nem jött vissza az étel. Sokszor ettem keveset, de ha nem ment, nem erőltettem. Egyedül a folyadékra figyeltem.
Nagyon jó a citromos víz, a gyömbéres üdítő és bár nem egészséges, de a hideg kóla csodákra képes.
A kezdetekkor még éjszaka, álmomban is hánytam, reggelente pedig nem ettem, nem ittam, csak a gyomorsavat hánytam ki.
Szörnyű volt.
27 hkm
Kitartás, pár hét és elmúlik.
Egyébként gratula a babához! :)
Igen a folyadékkal is vannak gondjaim, de valahogy csak a bubistól...(párom viszont csak bubisat vett most) a citromos vizet kipróbálom. Hánynom eddig nem kellett de tegnap a leves után amit eszegettem majdnem vissza fordult az egész.:S Köszönöm a válaszodat!:)
Neked is jó babavárást!:)
A baj az hogy éhes vagyok, tudom hogy szinte üres a hasam, de amint elkezdek agyalni mit egyek felfordul a gyomrom a gondolattól...:S
A tejbegizt is megpróbálom, ez az egyetlen kaja amit kívánok már vagy 2 hete. Lehet ez a kulcs.
Köszönöm a válaszokat!:)
Hetes Neked mikor jött az első rosszullétes napod? és egész naposak? vagy csak reggel van?
Neked is jobbulást kívánok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!