Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az első trimeszterben mit...

Az első trimeszterben mit ettetek rosszullét ellen?

Figyelt kérdés

Nagyon legyengültem mert nem sok mindent tudok magamba erőltetni... Tudnátok tippet adni akik már túl vannak ezen az időszakon? Bármilyen módszert vagy ötletet megköszönnék!

7 hkm

2014. jún. 20. 10:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Gyömbért rágcsálta, óránként ettem egy kukit vagy ropit, óránként kortyoltam szénsavas ásványvizet, negrót szopogattam, reggel ágyban reggeliztem és csak utána keltem föl.
2014. jún. 20. 13:52
 12/18 anonim ***** válasza:

Én reggelente mindig éhesen ébredtem, megettem egy zsemlét valamilyen felvágottal, és ennyi. Utána nagyrészt semmit nem ettem már aznap, esetleg banánt vagy gyümölcsjoghurtot. Nekem úgy a 8.-tól a 13. hétig tartottak ezek az émelygések. Ha van valami, amit szívesen megennél (említetted a tejbegrízt), akkor bizony az a kulcs. Próbáld ki :)

32 hkm

2014. jún. 20. 14:07
 13/18 gabszem ***** válasza:
nekem csak az segitett hogy elhagytam a terhes vitamint mert attol még rosszabbul voltam. és amikor rossz volt a gyomrom ennem kellett bőségesen. ha tele volt a gyomrom akkor nem volt hányingerem.
2014. jún. 20. 14:08
 14/18 ivilicious ***** válasza:

Hányinger ellen egyedül babapiskóta+zero cola jött be, olvastam rengeteg tippet, ez volt az egyetlen, ami bevált.

Mindenből picit tudtam enni, húst egyáltalán nem, most sem nagyon csúszik 26hetesen, csak elvagyok vele, mindig a görögdinnyét,barackot,epret,cseresznyét kívántam,amit januárban nehéz volt beszerezni, minden mástól öklendeztem :) jégkrémért is oda voltam...ja,és a krumpiért. a krumplit tömöm. fogytam is ebben az időszakban, na de hát 13-14. héten már enyhült.

2014. jún. 20. 14:12
 15/18 anonim ***** válasza:
Pirítóst próbáltad?
2014. jún. 20. 16:01
 16/18 A kérdező kommentje:

Nem a piritost nem próbáltam, de nem is fogom szerintem... németben élünk és ugye itt a kenyér meg a többi vacak amit ők két pofára tömnek, nos azt a terhesség előtt is csak hébe-hóba ettem. Most már semmilyen formában nem. A colát tényleg nem próbáltam de ha ilyen sok mindenkinek bevált... egy próbát megér.

Köszönöm a sok ötletet!:)

2014. jún. 20. 17:14
 17/18 anonim ***** válasza:
7-es vagyok.Most vagyok 9+1hetes.Mikor betöltöttem a 6. hetet akkor kezdődött.2 hétig úgy éreztem meghalok,még a víz sem maradt meg bennem,a torkom meg már fájt a sok hányástól.Közben kicsit le is gyengültem,úgy éreztem mintha összeszedtem volna valami erős betegséget.Semmi sem használt.Aztán szépen magától el kezdett mérséklődni a rosszullét.Most már nem is hányok minden nap.
2014. jún. 20. 19:09
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!:) A mai reggelim egy szem paradicsom volt és mellé egy dobozos kakaó ami csodát tett! :D Vicces dolog ez a terhesség:D Azóta nem vagyok rosszul, de megint kezdem érezni hogy éhes vagyok...
2014. jún. 21. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!