Az első trimeszterben mit ettetek rosszullét ellen?
Nagyon legyengültem mert nem sok mindent tudok magamba erőltetni... Tudnátok tippet adni akik már túl vannak ezen az időszakon? Bármilyen módszert vagy ötletet megköszönnék!
7 hkm
Én reggelente mindig éhesen ébredtem, megettem egy zsemlét valamilyen felvágottal, és ennyi. Utána nagyrészt semmit nem ettem már aznap, esetleg banánt vagy gyümölcsjoghurtot. Nekem úgy a 8.-tól a 13. hétig tartottak ezek az émelygések. Ha van valami, amit szívesen megennél (említetted a tejbegrízt), akkor bizony az a kulcs. Próbáld ki :)
32 hkm
Hányinger ellen egyedül babapiskóta+zero cola jött be, olvastam rengeteg tippet, ez volt az egyetlen, ami bevált.
Mindenből picit tudtam enni, húst egyáltalán nem, most sem nagyon csúszik 26hetesen, csak elvagyok vele, mindig a görögdinnyét,barackot,epret,cseresznyét kívántam,amit januárban nehéz volt beszerezni, minden mástól öklendeztem :) jégkrémért is oda voltam...ja,és a krumpiért. a krumplit tömöm. fogytam is ebben az időszakban, na de hát 13-14. héten már enyhült.
Nem a piritost nem próbáltam, de nem is fogom szerintem... németben élünk és ugye itt a kenyér meg a többi vacak amit ők két pofára tömnek, nos azt a terhesség előtt is csak hébe-hóba ettem. Most már semmilyen formában nem. A colát tényleg nem próbáltam de ha ilyen sok mindenkinek bevált... egy próbát megér.
Köszönöm a sok ötletet!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!