Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit ettetek terhesség alatt,...

Mit ettetek terhesség alatt, hogy ne hízzatok túl sokat?

Figyelt kérdés

Én az első babával 18 kilót híztam, igaz a baba 3700 gramm volt a végén és nagyon vizes voltam (egy éjszaka alatt 6-7 liter víz ment el tőlem a nővérkék szerint), de sajnos rajtam maradt utána 5-6 kiló, amit soha nem sikerült leadnom. Most 67 kilóval indultam (nem voltam kövér, átlagos), 20 hetes vagyok és 70 kiló voltam reggel.

Igyekszem sok gyümölcsöt enni, kerülni az édességet, kenyeret, tésztát, felesleges kalóriákat, de akkor is mászik rám a súly.

2014. jún. 18. 10:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Először is normálisan kell enni, a sok gyümölcs ugyanúgy hízlal,mintha édességet ennél,egyél szénhidrátot is mert szükség van rá,csak annyi,hogy 3 után már került a tésztákat,kenyereket,édességet,cukrot,egyél könnyed húsos salátákat,halat virslit stb.
2014. jún. 18. 10:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Mindent eszem mértékkel és 4-5 óra után már csak egy kicsi gyümölcsöt szoktam, mert így állt be a szervezetem terhesség előtt (nem szoktam vacsizni). Kenyeret, tésztát kis mennyiségben és csak reggelire, ebédre. Mégis másznak a kilók.
2014. jún. 18. 10:58
 3/7 anonim ***** válasza:
180gos szénhidrát diétát csináld neten keress rá!!! 6 étkezésnek meg kell lenni és igen is este is leget széndidrátott enni 45g-ot!!!!!! Én ezt csinálom és megállt a hízásom!32hkm
2014. jún. 18. 11:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja pl a banánban igen magas a cukortartalom meg a szőlőben is és ha ezekre nem figyel az ember akkor hiába eszik sok gyümölcsöt akkor is hízni fog sajnos. Na meg nem mindegy mikor mit eszel meg!! A vacsorát nem érdemes kihagyni ahogy a reggelit sem!! De majd rákeresel neten a diétára és meglátod sok mindenre nem is gondolna az ember!!32hkm
2014. jún. 18. 11:04
 5/7 anonim ***** válasza:
20 hetesen összesen 3 kg-t híztál? Ez semmi. persze, hogy másnzak fel a kilók, de ez szerintem a pocakod súlya. Ha nem eszel 5 fahéjas csigát reggelire cukros kakaóval meg kb ugyanezt vacsorára is, akkor nem hinném, hogy nagy baj lesz.
2014. jún. 18. 13:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha tanácsolhatom a gyümölcsöt ne vacsorára fogyaszd, sőt.. Max kora délutánig, de a legjobb ha délelőtt eszel sok gyümölcsöt és vacsorázz nyugodtan. Én sem vacsoráztam mielőtt várandós lettem csak azóta. Általában salátát husival, öntet nélkül, vagy 2 tojásból 2 szelet felvágottból eszem rántottát vagy tükörtojást egy fél teljes kiőrlésű kiflivel. 30+3 hetes vagyok és eddig 4kg van rajtam. Nekem bevált.
2014. jún. 18. 15:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi lányok:-) Sajnos nekem a vacsora kihagyása azért volt fontos a terhesség előtt is, mert nem aludtam egész éjszaka, ha 6 után ettem valamit. Köszi a jótanácsokat, igyekszem betartani és utánanézni a diétának. Mindenkinek boldog babavárást és babázást (ha már kibújt:-)
2014. jún. 19. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!