Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S. Ugye nem vagyok terhes?

S. O. S. Ugye nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés
Gyógyszert szedek cipromixet már jó ideje, de kb egy hete sötét barna folyást tapasztaltam, ami később sötét barna és véres is volt, aztán két napja mikor a mellék helységben voltam nagyobb mennyiségű élénk piros vér távozott a hüvelyemből, de utána egy csepp vér sem volt, hanem csak sötét barna folyás, ami most szintén nincs már, de a hasam nagyon fáj! Voltam orvosnál, aki azt mondta, hogy gyulladásom van, csak vizsgált. Tegnap délután vettem egy terhességi tesztet és meg is csináltam de este! A kontroll csík az vastag és élénk rózsaszín, de ha nagyon nagyon nézem és elforgatva akkor én látom rettentő halványan a másik csíkot is ami vékonyabb, mint a kontroll csík, de nagyon nagyon halvány rózsaszín színe van! Ugye nem lehetek terhes, nyugtassatok meg!

2014. jún. 18. 08:25
 1/8 A kérdező kommentje:
X-epil teszt! A férjem is megnézte tegnap azt mondta, hogy ez negatív, de látja, hogy hol kellett volna kijönnie a második csíknak, azt láthatom a második csík helyét????
2014. jún. 18. 08:27
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy a gyógyszer szedése alatt jelentkezett a barnás folyás+ a vérzés, még 3 darab gyógyszerem van és 5-6 napom van a nagyon vártig!!!
2014. jún. 18. 08:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát a legbiztosabb a két csík meg egy orvosi ultrahang. Sztem vegyel tesztet es reggel is csinalj egyet. Ezt igy megmondani nagyon nehez...
2014. jún. 18. 08:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Képet tudsz feltölteni a tesztről?
2014. jún. 18. 09:11
 5/8 A kérdező kommentje:
Megpróbálom,de nem biztos, hogy látszani fog a képen, mert élőben is nagyon halvány!
2014. jún. 18. 09:14
 6/8 A kérdező kommentje:
2014. jún. 18. 09:17
 7/8 anonim ***** válasza:
az az igazság h. a halány csík is csík, mondjuk én ezen nem látok még halványat se!
2014. jún. 18. 09:29
 8/8 A kérdező kommentje:
2014. jún. 18. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!