Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek terhes vagyok?...

Szerintetek terhes vagyok? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Késett a menstruációm egy vagy két hetet.Közben lefeküdtem a pasimmal és nem védekeztünk,viszont időben kivette.Aztán ez dolog után,hogy mi "együtt voltunk" rá 1 hetire megjött a menzeszem.Alig 5 napig volt meg össze-vissza.Egyszer barna folyás,egyszer véreztem,de nagyon gyengén volt meg mindvégig.És úgy,hogy egyik nap megvolt másik nap meg nem is csak pár csepp vér.

eltelt még 1 hónap.Ekkor rendesen jött meg a menstruációm nem is késett ,nem is jött hamarább és szintén 4 napig lehetett meg és nagyon gyengén.Egyik nap erős másik nap gyenge.

Azt tudni kell rólam,hogy nagyon sovány csaj vagyok (nem vagyok sem anorexiás,sem bulímiás egyszerűen csak sovány vagyok)és az utóbbi 2 hétben egyfolytában csak zabálok.Folyton éhes vagyok.Lehetséges,hogy terhes vagyok szerintetek?Vegyek tesztet? :OO

Ja és nem kérek semmi kioktatós választ,hogy miért nem védekeztél idióta,h*lye stb.Csak választ a kérdésemre.Köszi :)

2014. júl. 7. 01:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél tesztet, nem látunk a méhedbe.
2014. júl. 7. 01:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Lehetsz terhes mert nem védekeztetek, a menstruációd fura volt. Nem mindenkinek vannak terhes tünetei nekem sem voltak az elején csak a tesztből tudtam, hogy terhes vagyok.

De lehet hogy hormonok nincsenek rendben, aki nagyon vékony azoknál pláne gyakoribb.

Az éhség terhesség elején valóban nagyon nagy, de azt inkább úgy képzeld el, hogy megvacsizol este és még kb 10-kor hirtelen rádtör a farkas éhség, mintha nem ettél volna egész nap, meg úgy amúgy is napközben hamarabb megéhezel.

Vegyél tesztet, az a tuti, mi nem tudjuk megmondani mi van, lehet terhesség, lehet a hormonoktól.

Szóval teszt!!!!! Már tuti kimutatná, mert már kb 7-8 hetes terhes lennél.

2014. júl. 7. 05:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!