Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikortól jönnek elő a terhes...

Mikortól jönnek elő a terhes tünetek?

Figyelt kérdés

Tegnap reggel pozitívat teszteltem,4 hetes vagyok.Amikor a kisfiammal voltam terhes ilyenkor már émelyegtem és hányingerem is volt,és szagérzékeny is lettem.Most csak kicsit fájnak a melleim,a szagérzékenység már alakul,viszont nagyon kicsit csak étkezések után émelygek,hányinger pedig abszolút nincs.

Arra is gondoltam már,hogy a kisfiammal lehet azért voltak már korán tüneteim,mert ő fiú lett?Mert hát a fiúk csak erősebbek mint a lányok.lehet esetleg hogy azért jönnek csak később a tünetek,mert kislányom lesz??

2014. júl. 2. 10:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Minden terhesség más. Az első terhességemnél baromi rosszul voltam. Most vagyok 10 hetes, de most szinte semmi bajom. Nem mindig ugyanolyan erősek a tünetek.
2014. júl. 2. 10:23
 2/11 anonim ***** válasza:
Az 5-6.hettol barmeddig elojohet,de az is lehet,hogy elo se jon :)
2014. júl. 2. 10:26
 3/11 A kérdező kommentje:

Én annak örülnék ha ugyan olyan lenne mint a kisfiamnál..nem hánytam sosem,de volt erős émelygés és hányinger.Azért ennyit szeretnék ha meg lenne,mert Czeizel (remélem jól írtam) Endre azt mondja,hogy kutatások igazolják azt,hogy aki erősen émelyeg,erős a hányingere vagy hány is,annak egészségesebb babája születik mint akinél nincs tünet.Az én kisfiamnál csak hányás nem volt,és tényleg makk egészséges. 14 hónapos,és csak 2x volt eddig beteg,az is csak a fogzás miatt.

Nagyon szeretnénk egy kislányt a kisfiúnk mellé,remélem az lesz!! :)

2014. júl. 2. 10:33
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is hallottam azt az interjút a Czeizellel, de nem egészen így fogalmazott. Attól még, hogy nincs tüneted, egészséges gyereked fog születni. Sajnos ezt nem mi döntjük el. Nekem volt terhességem ahol nagyon rosszul voltam, minden tünetem megvolt és elvetéltem...nincs összefüggés!
2014. júl. 2. 10:58
 5/11 A kérdező kommentje:
Természetes nem azt mondom,hogy akinél nincs tünet annak beteg gyermeke lesz,de én annak a híve vagyok,hogy inkább legyen émelygés,hányinger mint ne,mert akkor tudom azt,hogy erős a lepény és megvédi a babámat mindentől ami rossz.
2014. júl. 2. 11:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Bocsi, de hogy függ össze az erős lepény és a rosszullét? Nem belédkötni akarok, csak nem értem...én erről még nem olvastam, és tudományos magyarázatot sem találtam erre...
2014. júl. 2. 11:22
 7/11 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=qiYMip1EQ7g

04:50 pernél van az amiről beszéltem,de érdemes végighallgatni mind a 8 percet.

2014. júl. 2. 11:41
 8/11 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=M2tz_7DV96I

Itt pedig 07:00 percnél van.

2014. júl. 2. 11:51
 9/11 anonim ***** válasza:

Hat akkor remenykedem.. en az 5.hettol rosszul vagyok,hanyas,hanyinger,etvagytalansag-6kg fogyas.. :)

15hkm

2014. júl. 2. 12:49
 10/11 anonim ***** válasza:
A fogzás miatti betegség is ugyanolyan betegség mint a többi. AZ összefüggés az, hogy fogzáskor gyengébb a gyerekek immunrendszere, mint máskor, ezért könnyebben betegednek meg. Ennyi.
2014. júl. 2. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!