Szerintetek ez babara utal?
Mult hetvegen kellett megjonnie, elotte feszult a mellem es minden mensis tunet normalis volt, szombat reggel lattam, hogy megjott, gyors be a tampon aztan mentem a dolgomra, csakhogy delutanra elmult.. Gondoltam biztos a stressz, de majd megjon..
Azota meg mindig semmi, pedig 1 het eltelt. De a hasam iszonyatosan faj azota, arra ebredek, arra fekszek es egesz nap faj. A mellem erzekeny egy kicsit. Nem vagyok kivanos, egesz nap nem eszek semmit, mert nem vagyok ehes.
Most nagyon nem szeretnek egy babat, most az eletem eleg stresszes amugy is.
Szerintetek ezek a tunetek utalhatnak terhessegre ennyire eros hasfajassal?
Csinaltam egy tesztet es pozitiv lett...
Ma bejelentkezek az orvoshoz a hasfajas miatt.
Remélhetőleg tényleg nincs gond, drukkolok, hogy minden rendben legyen. Igen, babát várok. :)
Amúgy írtad, hogy most nem szerettél volna még babát, mi lesz így, azért megtartok illetve tartjátok? Férjed/párod tud már róla?
Koszi aranyos vagy! :)
Igen en meg nem szerettem volna, a gyerekeket szeretem, csak ez a 9 honap gondolata teljesen a fraszt hozza ram. :/ Parom szerencsere jobban viselte, oromeben elsirta magat amikor megtudta, ugyhogy teljesen mellettem van. De ha mar itt van akkor persze, hogy megtartjuk, legalabb utana mar nem fogok rettegni ettol a par honaptol sem...
Egyebkent delutan picit elkezdtem verezni, miutan egyuttvoltunk es azonnal rohantunk a korhazba, valoszinuleg minden oke, de azert a biztonsag kedveert itt tartanak es reggel ultrahangoznak, ugyhogy lehet, hogy mar holnap latom a kicsit. :)
Te hany hetes vagy, es hogy viseled, rosszuleteid vannak? Terveztetek a babat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!