Ha pánikrohamaim vannak, azok árthat a babának? 24hkm
Nekem is előjött a terhesség alatt, kb. 26-27 hetesen. Szörnyű volt, a baba is ijesztően ugrált a pocakomban napokig. Végül kórházba is kerültem, nem pszichiátriára, hanem nőgyógyászatra, keményedés és nyíló máhszáj miatt.
Érdekes, ott akkor nagyon megijedtem, akkor eszméltem fel, hogy milyen buta vagyok, ezzel tényleg árthatok a babámnak. Aztán pár nap alatt megnyugodtam, összeszedtem magam (nagyon nehéz volt, mert gyógyszert semmit sem szedhettem ugye terhesen) és soha többet nem jött elő a roham, pedig már 6 éves a kisgyerekem.Gyógyszereket a szoptatás vége után újra kezdtem, szedem azóta is.
Nem akarlak persze ezzel megijeszteni, de nálam tényleg így volt, megérezte a baba akkor, abban a pár hétben a szorongásomat. Viszont szerencsémre születése után nagyon nyugodt, alig sírós, vidám baba volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!