Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lett valami baja a babának?

Lett valami baja a babának?

Figyelt kérdés

A kisfiam hátravágta magát és lefejelte a pocakomat.

Lett szerintetek baja a picimnek?

24hkm

2014. jún. 28. 22:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem. :) Olyan védett kuckóban vannak, hogy sokkal nagyobb dolognak kell történnie ahhoz, hogy megsérüljenek. Persze, nem tudom, mekkora volt az ütés, és elhiszem, hogy megijedtél. Figyeld a mozgását, ha gyanús, menj el ultrahangra, de szerintem a bajnak az esélye közel nulla.
2014. jún. 28. 22:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Semmi. A magzatvíz csodákra képes, ennél jóval nagyobb ütésnél is megvédi a babát. Ne izgulj! :)
2014. jún. 28. 22:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem egy ilyen ütéstől repedt meg a magzatburkom pár nappal később.

25 hetesen kellett megszülnöm, és nem maradt életben.

Nagyon kell vigyázni!

2014. jún. 28. 22:54
 4/8 A kérdező kommentje:

És milyen tunetei voltak utolsó válaszoló?

(sajnálom, ami veled történt)

:(

2014. jún. 28. 23:55
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem amikor meg volt repedezve a magzatburok és napok óta szivárgott a magzatvíz, szóval akkor egy macska rámmászott rálépve a hasam azon részére ahol repedve volt a burok és onnanstól kezdve kezdett ömleni az egész és kellett menni kórházba (de a gazdájának nem mondtam, ne terhelje szegényt a lelkiismeret de amúgy nagyon egy hamis macskája van, mesélhetnék róla)
2014. jún. 29. 02:22
 6/8 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok, nem a 3-as válaszoló voltam, csak látom egyforma a százalékkijelzésem vele, de én 38. héten szültem így és maradhatott volna még bent!

de szóval igaza van nagyon kell vigyázni!!

2014. jún. 29. 02:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Nalunk egy rokonom rault a hatamra (80 kg) de akkor meg csak 10 hetes voltam es nem tudtakna babat. Halalra remultem de hal istennek a kis csajszi most epp az agyaban alszik.
2014. jún. 29. 07:15
 8/8 anonim ***** válasza:
#3 vagyok. Egészen pontosan 1,5 hét telt el a "baleset" és a repedés között. Az égvilágon semmilyen tünetem nem volt. 1,5 hét után elöntötte a lábamat a magzatvíz.
2014. jún. 29. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!