Lett valami baja a babának?
Figyelt kérdés
A kisfiam hátravágta magát és lefejelte a pocakomat.
Lett szerintetek baja a picimnek?
24hkm
2014. jún. 28. 22:42
1/8 anonim válasza:
Nem. :) Olyan védett kuckóban vannak, hogy sokkal nagyobb dolognak kell történnie ahhoz, hogy megsérüljenek. Persze, nem tudom, mekkora volt az ütés, és elhiszem, hogy megijedtél. Figyeld a mozgását, ha gyanús, menj el ultrahangra, de szerintem a bajnak az esélye közel nulla.
2/8 anonim válasza:
Semmi. A magzatvíz csodákra képes, ennél jóval nagyobb ütésnél is megvédi a babát. Ne izgulj! :)
3/8 anonim válasza:
Nekem egy ilyen ütéstől repedt meg a magzatburkom pár nappal később.
25 hetesen kellett megszülnöm, és nem maradt életben.
Nagyon kell vigyázni!
4/8 A kérdező kommentje:
És milyen tunetei voltak utolsó válaszoló?
(sajnálom, ami veled történt)
:(
2014. jún. 28. 23:55
5/8 anonim válasza:
nekem amikor meg volt repedezve a magzatburok és napok óta szivárgott a magzatvíz, szóval akkor egy macska rámmászott rálépve a hasam azon részére ahol repedve volt a burok és onnanstól kezdve kezdett ömleni az egész és kellett menni kórházba (de a gazdájának nem mondtam, ne terhelje szegényt a lelkiismeret de amúgy nagyon egy hamis macskája van, mesélhetnék róla)
6/8 anonim válasza:
5-ös vagyok, nem a 3-as válaszoló voltam, csak látom egyforma a százalékkijelzésem vele, de én 38. héten szültem így és maradhatott volna még bent!
de szóval igaza van nagyon kell vigyázni!!
7/8 anonim válasza:
Nalunk egy rokonom rault a hatamra (80 kg) de akkor meg csak 10 hetes voltam es nem tudtakna babat. Halalra remultem de hal istennek a kis csajszi most epp az agyaban alszik.
8/8 anonim válasza:
#3 vagyok. Egészen pontosan 1,5 hét telt el a "baleset" és a repedés között. Az égvilágon semmilyen tünetem nem volt. 1,5 hét után elöntötte a lábamat a magzatvíz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!