Szedett valaki az első trimeszterben fájdalomcsillapitót? Lett valami baja a babának?
Nem egy-két szemre gondolok,hanem dobozra.
Csak normális válaszokat várok!
5 hetesen egy fél doboz Spedifent megittam, mert állati lázas voltam (még nem tudtam a kicsiről). Szerencsére eddig úgy néz ki, hogy nem okozott semmi gondot, feltehetőleg még nem volt köztünk kapcsolat, így nem is jutott át a gyógyszer.
28 hkm
Tudom, hogy Panadolt lehet, de sajnos én nem azt szedtem, azért lennék kíváncsi, hogy más ís szedett e olyat, amit elvileg nem is lenne szabad szedni.
Köszi az eddigi válaszokat.
Miért mit szedtél?
Pl algot is lehet azt mondta a dokim, mert a kórházakban is azt tesznek infúzióba.
Panadolból napi 3 az ajánlott. Én ebből többet szedtem mert rettenetesen fájt a fogam, sőt Algoflex forte-t is szedtem amikor már nagyon nem bírtam. A babának nincs baja.
Első terhességem alatt Cataflamot szedtem 3-4 szemet, nem lett baja a babának.
Természetesen ha lehet, el kell kerülni az ilyesmit, de nekem sem volt más választásom. Az orvos szerint is 1-2 szem erősebb gyógyszertől nem lesz baja a babának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!