Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Első epilálásra fájdalomcsilla...

Első epilálásra fájdalomcsillapítót?

Figyelt kérdés

most készülök epilátort venni, de kicsit parázok attól, hogy annyira fájni fog, hogy nem bírom végigcsinálni az egész lábamon, és feleslegesen nem akarok kidobni rá annyi pénzt

de már minden módszert kipróbáltam, és nekem egyik se jött be igazán, elég erős, és gyorsan növő szőrszálaim vannak, bár a akromon már egyész jól kikopott

szóval mindenhol azt olvasom, hogy csak első 2-3 alkalommal fáj, utána már nem

állítólag forró vizes tusolás után nem olyan vészes

szerintetek ha veszek be rá fájdalomcsillapítót (pl.nurofent) attól kevésbé fog fájni az elején?

2011. dec. 26. 20:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem fog kevésbé fájni sztem.. És az sem igaz, hogy csak az első pár alkalom fáj.. A szőrszál hosszától függ, mennyire rossz érzés.. Én kb. 4 éve epilálom magam, de elviselem. A szépségért meg kell szenvedni, így tartja a mondás!!
2011. dec. 26. 20:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Dehogy fog kevésbé fájni...a nurofen nem idegméreg... :D Ha nem bírod, ne csináld, ennyi.
2011. dec. 27. 04:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Kezdő szőrtelenítőknek én azt ajánlom,hogy jegelje le és kis részeken haladjon.A fájdalom be fog rögződni 2-3 után észre sem veszed.De nem vészes a fájdalom sem,gyógyszert ilyenre nem szedünk,nem használ!
2011. dec. 27. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!