Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen érzéstelenítőt vegyek?...

Milyen érzéstelenítőt vegyek? Epilálásra kéne, de nem tudom milyet és hol vegyek.

Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 09:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
semmilyet. ha annyira érzékeny a bőröd, akkor ne epiláld, mert utána akár hegesedhet is.
2010. júl. 26. 09:20
 2/3 anonim ***** válasza:
hidd el megszokod...az én fájdalomküszöbömnél sztem nem nagyon van alacsonyabb...én úgy csináltam, hogy jól megnövesztettem a szőröm aztán gyanta kozmetiuksnál (majd bepisiltem....teljesen leizzadtam úgy fájt...) aztán meg fokozatosan epiláltam mára már szinte meg sem érzem...májusban voltam azt hiszem kb kozmetikusnál...igaz most nyár van és rövidnaci igy gázabb a szőrnövesztés...
2010. júl. 26. 10:53
 3/3 anonim ***** válasza:
ha ennyire félsz a fájdalomtól maradj inkább a borotvánál..
2010. júl. 26. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!