Elhiszitek, hogy egy nő tényleg nem veszi észre, hogy terhes, egészen a szülésig?
Nekem is az hihetetlen,hogy a magzatmozgást hogyan keveri össze mással? Nekem is odébb rugdosta a bordáimat is a vége felé,és a hasam is elég fura formákat vett fel,ahogy helyezkedett a babám,eszembe se jutna olyan,hogy ez pl epegörcs lenne.
De az volt a durva,hogy ez a nő még nagyon büszke is volt magára,és reggeltől estig telefonált,minden ismerősének elmesélte hogy most szült és nem is tudta hogy terhes. Lehet,hogy pszichés okai lehetnek ennek,bér nekem csak nagyon ostobának tűnt.
"Ehhez olyan mértékű igénytelenség kell és a saját testünk nem ismerete és figyelembe nem vétele, amit nem tudok elképzelni normális felnőtt embernél."
Na ezzel maximálisan egyetértek. Nehogy már egy felnőtt nő, aki ismeri a saját testét, ne vegye észre! Én egyszer voltam terhes, a pozitív teszt előtt majdnem egy héttel észrevettem, mert a mellem feszes lett, tömör, nehéz, és fájt a mellbimbóm. Totális nyugalommal teszteltem, tudtam, hogy két csík lesz, az is lett. Igaz, ez nagyon korai észlelés, ikreket vártam, azért jelezték ilyen hamar a létezésüket, de sajnos nem maradtak meg.
Most még semmi sem biztos, de szerintem megint terhes vagyok. Nem tudom nem észrevenni, ugyanazok a jelei, mint a múltkor. És itt még magzatmozgásról ugye nem is beszélünk, el se tudom képzelni, hogy azt hogy nem lehet észrevenni, főleg a végén, mikor alsó hangon 3 kiló a baba.
Egy speciális iskolába járó 17 éves lány mesélte, hogy ő csak úgy tudta meg, hogy terhes, hogy otthon tévézés közben mondta az anyukájának,hogy olyan, mintha mozogna benne valami. És anyuka rájött, hogy tényleg mozog...
Ő alacsony intelligencia szinttel és elhanyagoló családi háttérrel rendelkezik. Szóval én ilyen esetben bármit elhiszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!