Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gonosz vagyok, ha kisbabát...

ReniAdam kérdése:

Gonosz vagyok, ha kisbabát várok és nem akarom, hogy a párom tesójának gyerekei idejöjjenek 2hétre?

Figyelt kérdés
33hetes kismama vagyok. Kiderült, hogy a párom bátyjáék lepasszolnak,a mamának a 3,gyerekükből kettőt (7 és 5 évesek) akivel mi együtt lakunk. Mindig is imádtam,a gyerekeket, de így a terhességem vége felé úgy érzem, hogy képtelen vagyok elviselni őket, főleg ilyen hosszú ideig. Én a sajátomat akarom látni, nem pedig másét pesztráni(mert Úgyis a végén az én nyakamra akasztják őket) Ez miért van most így? Gonosz vagyok? Vagy meg lehet érteni?
2014. jún. 30. 23:45
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy mindent megpróbálok, hogy ne kelljen ezt végigcsinálnom. Fogadott dokim nincs. Ultrahangra és terhesgondozásra az eddigi nőgyógyászomhoz járok, mert ő nagyon szeretem. Magnéziumot nem szedek egyáltalán, de van Itthon mindig.az meg, hogy hova menjek...hmmm... Jo kérdés. A párom egy napra sem enged el egyedül szívesen, mert fél, hogy rosszul leszek (ami néha előfordul). Jobban szereti, ha Itthon vagyok, mert így az anyjáék legalább tudják értesíteni ha van valami gond, mert a barátnőm is dolgozik és ott teljesen egyedül lennék. Anyukáméknál meg ott a 14 éves húgom, aki szintén rengeteg odafigyelést igényel, mert nagyon késői gyerek volt (10év van köztünk) és előtte anyunak 2 babáját is elvették, aminek következtében Ő kicsit sérülten érkezett. Így nagyon nehéz a dolog. Mindenképp írok, hogy mi volt. Lassan ide is érnek, ezért épp rákészülök lelkileg a dolgokra. Csak még azt nem találtam ki, hogy szegény kis yorkimat hova tegyem, hogy ne nyírják ki a nap végére...
2014. júl. 2. 11:39
 22/25 A kérdező kommentje:
Na megérkeztek. 10 perce vannak itt és már rombolnak. A kutyát piszkálják az a szerencsétlen meg nem tudja hova szaladjon. Rohangálnak a szomában, ordítoznak és nézik mit lehetne szétpakolni... Már most olyan ideges vagyok hogy ugrál a fiam a hasamban.
2014. júl. 2. 15:44
 23/25 A kérdező kommentje:
A kutsusom nem ugat meg senkit gyerekeket sem, csak őket. Anyósom magyaráz, hogy ha őket megugatja, meg megmorogja, akkor az én babámat is megfogja. Szerintem nem, mert érezni fogja rajta a szagomat. Ti is így gondoljátok?
2014. júl. 2. 16:28
 24/25 Vilcsianyuja ***** válasza:

A kutya egy teljesen más kérdés, akár újat is tehetnél fel :) Az fix, hogy soha nem fog úgy viselkedni vele, mint az uncsitesókkal, akik évente párszor jönnek, megkínozzák, zajonganak. Csecsemő korától hozzá fog szokni. Amikor a pici baba alszik, észre sem fogja venni valószínűleg, de lehet, hogy beidegesedik, ha a baba elkezd sírni. Vagy vele szolidarizál és együtt üvöltenek. De az is benne van bőven a pakliban, hogy utálni fogja, féltékeny lesz rá, úgy, mint egy idősebb testvér (bocs, hogy gyerekhez hasonlítok egy kutyát, de akkor is lehet viselkedésbeli párhozamot vonni).

Amúgy asszem fel kell állítani az első szabályt a gyerkőcöknek, a mamánál vannak vendégségben, szóval kifelé a szobádból! Rosszul érzed magad, le fogod őket hányni, bármi, amitől egy kicsit elriadnak tőled és békén hagynak.

2014. júl. 2. 16:54
 25/25 A kérdező kommentje:
Szerencsémre jól jött a kutyus. Szobán kívül nem ugatja már őket, de amint belépnekborzasztó mérges lesz, ugat morog és gyorsan kiszaladnak. Tegnap elmentünk a párommal sétálni miután hazajött, ma pedig elmegyünk még megvenni az apróságokat a kórházba. Próbál közös programokat csinálni, hogy megkönnyítse a helyzetet. Neki se jött ez most jókor, mert így a vége fele belehajtott a munkába, hogy plusz pénzt szerezzen, így Ő is hulla fáradt és Őt is zavarja a nagy ricsaj. Szerencsére a baba születése után már Itthon tölti a hétvégéket. Annyira nem elviselhetetlen a dolog, csak az alváshiány. Mostanában már így is alig aludtam, de a ricsaj Pláne lesvesz a pihenésemből.
2014. júl. 3. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!