Csak bennem van ez a félelem vagy más is fél /félt ettôl?
2014. jún. 28. 09:34
1/10 anonim válasza:
Dehogy lesz csúnya!
Ha mégis, mert mondjuk fejlődési rendellenessége van, az már kiderült volna az eddigi vizsgálatoknál.
2014. jún. 28. 09:37
2/10 anonim válasza:
Hát attól függ ha te is meg az apja is csúnyák vagytok lehet a gyerek is az lesz ! :D Ha csak az apja csúnya lehet rá üt vagy fordítva! :D
Viccet félre téve én is parázok néha de aztán rá jövök h két ilyen tökéletes ember mint mi csak egy szép babát csinálhat! ;)
2014. jún. 28. 09:59
3/10 anonim válasza:
Nyilván mindenki szép, egészséges babát szeretne, ezért gondolkodsz ilyenen.
Nyugi az lesz!
2014. jún. 28. 10:05
4/10 anonim válasza:
Ha csúnya lesz akkor mi lesz?
Én nem vagyok egy vilagszépe de azért örültek anyámék hogy végre lett egy gyerekük és szeretnek is. Fel kell készülni, hogy nem biztos hogy olyan lesz a gyereked amilyennek szeretnéd, de attól még nem lesz semmivel se rosszabb mint ha szép lenne. Tesómék tök jól néznek ki, aztán a gyerekük semmiben se hasonlít rájuk, mert apuka anyjának a génjeit örökölte, 1az1ben úgy néz ki mint a nagyanyja csak kicsiben :) Nézd meg a nagyszülőket is és akkor nagyjából kitudod kalkulálni hogy hogyan fog kinézni :) Különben pedig az a fontos hogy egészséges legyen, sok boldogságot nektek a babához!
2014. jún. 28. 10:47
5/10 anonim válasza:
Én mindig attól rettegtem, hogy vörös hajú, szeplős gyerekem lesz (fogalmam sincs hogy miért hiszen senki nem néz ki így a családban), de szerencsére nem így lett. Aztán álmodtam Down kórossal is, akkor reggel azt mondtam, hogy inkább legyen vörös-szeplős, csak egészséges legyen. Vannak ilyen hülye álmok, ne is törődj vele! Neked tuti, hogy ő lesz a legszebb. Erről eszembe jutott egy történet az ismeretségi körünkből. Anyuka nagyon sokat szenvedett, hosszú volt a vajúdás és a kitolás is, már úgy volt, hogy császározzák de aztán sikerült megszülnie a babát. A párja nem volt bent vele a szülésnél, és amikor megnézte a fiát a felesége kérdezte, hogy na milyen? Erre ő: Olyan kis ronda. A felesége kikelt magából (egyébként egy tök nyugodt, visszafogott, intelligens nő) Ronda az apád fa..a! A fiuk már 30 éves, nagyon helyes gyerek, de ez a mondta fennmaradt!
2014. jún. 28. 11:10
6/10 anonim válasza:
Nem gondoltam ilyenre...olyan sokat vártunk rá...egyébként a 4D Babamozin többször láttuk Őt:-)
2014. jún. 28. 11:54
7/10 anonim válasza:
nem :)
ha esetleg "csúnya" lesz, neked akkor is ő lesz a legszebb :)
2014. jún. 28. 12:22
8/10 A kérdező kommentje:
Eddig én sem gondoltam ilyenekre,csak amióta ilyeneket álmodok .
2014. jún. 28. 13:02
9/10 anonim válasza:
Az 5. Válaszoló válasza nagyon tetszett. :D Már csak azert is, mert nekem vörös hajú kisfiam van. És gyönyörű!!! Már elmúlt 2 éves de a szeplői csak most jönnek ki, még eleg halványan. :) én őt látom a legszebb gyereknek a világon. Az enyém!!! Szerintem akármilyen hajú, szemű, bőrű gyereked lesz, neked az lesz a legszebb.
2014. jún. 28. 14:26
10/10 anonim válasza:
Egyél kevesebbet lefekvés előtt és próbálj meg elalvás előtt inkább arra gondolni, hogy rendben menjen a terhességed. Én attól féltem elalvás előtt hogy talán ez az utolsó nyugodt éjszakám mert holnap valami baj történik. Ez volt a legnagyobb félelmem...nekem bejött...Úgyhogy arra gondolj hogy szép lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!