Terhesen fürdés, zuhanyzás?
Már azt sem tudom egyáltalán érhet-e víz. Van, hogy naponta többször tusolok. Nyílván meleg, de nem tűzforró vízzel, mert az égeti a bőröm, "ott" meg kifejezetten fáj akkor. Megmondom őszintén, van, hogy 10 percig is zuhanyzom. Már lassan a terhesek nem csinálhanak semmit.
Ti hogy vagytok ezzel?
Figyelj,a középkorban a terhes nők pirítóson meg hasonlókon éltek,mert az "nem nő rá a gyerekre"(azt hitték a kajától lesz rokkant a gyerek,vagy ha túl sokáig néz egy dolgot a terhes nő)
Innentől kezdve szerintem minden ilyen tiltás baromság.Csak a korhoz igazították.
Nyugodtan csináld azt,ami jól esik,ha valami baj van a szervezeted úgy is jelezni fog:)
Boldog babavárást:)
Én az egész terhességem alatt nem foglalkoztam ilyenekkel. Az elején kádban fürdöttem kb a 20. hétig. Kíváncsiságból megmértem a vízhőfokot 39 volt.
Majd a 20. héttől zuhanyoztam mert kényelmesebb volt és gyorsabb is. Amikor zuhanyoztam sokkal melegebb vízzel tusoltam. Semmi baja nem lett a babának. Ma már a karomban tarthatom :)
Sok mindenre azt írják, hogy ezt nem lehet azt nem lehet terhesség alatt. Én nem fogadtam meg ilyen bugyutaságokat, mert teljesen felesleges.
Ez most olyan dolog, hogy ezt ne csináld azt ne csináld.
Anno a nők is dolgoztak terhesség alatt hordták a nehezebbnél nehezebb termést. Emeltek, húztak és mégis egészséges babát hoztak a világra. Ráadásúl terhesvitamint se kellett szedniük meg nem volt ennyi vizsgálat. Ma már pihenni-e kell a terhesnőnek..holott régen mindenki a földeken járt és dolgozott az utolsó percekig.
Én végülis zuhanyzok. A borotválkozást meg minimális vizzel oldom meg de akkor se ülök bele a vizbe! :)
Az ételről meg annyit, hogy amit megkívánok azt megeszem!
Sokszor innék alkoholmentes citromos sört főleg a nagy melegekben de azt kihagyom mindig..pedig alkoholmentes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!