Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen fürdés, zuhanyzás?

Terhesen fürdés, zuhanyzás?

Figyelt kérdés

Már azt sem tudom egyáltalán érhet-e víz. Van, hogy naponta többször tusolok. Nyílván meleg, de nem tűzforró vízzel, mert az égeti a bőröm, "ott" meg kifejezetten fáj akkor. Megmondom őszintén, van, hogy 10 percig is zuhanyzom. Már lassan a terhesek nem csinálhanak semmit.

Ti hogy vagytok ezzel?

2014. jún. 27. 21:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Egész terhesség alatt kádban fürödtem 37-38 fokos vízben, minden rendben volt, még bőven túl is hordtam a babám.
2014. jún. 27. 21:36
 2/15 anonim ***** válasza:
50%

Szia. Nekem a védőnő zuhanyzást ajànlott. kb 35 fokos víz ami nekem jó. Hàt bizony vigyàzni kell a magzat miatt. :-)

Szép estét.

2014. jún. 27. 21:37
 3/15 A kérdező kommentje:
Én már kész vagyok ettől, ma azt olvastam, max 32 fokos vızben lehet tusolni. Beleteszik a kismamákba a görcsöt.
2014. jún. 27. 21:39
 4/15 A kérdező kommentje:

Na ez az, mikor 35 fokos? Megméritek?

Fogalmam sincs milyen meleg a vízem amivel zuhanyzom, de túl meleggel nem tudom ott megmosni, mert valóban fáj, éget. Szerintem csak fürdeni képes egy ember forró vízben. A hasamra meg nyílván nem locsolom perceken keresztül a forró vizet.

2014. jún. 27. 21:43
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Olyanba fürdesz ami jól esik, nem kell mindent túlkomplikálni. Ha valami nem jó a szervezeted jelzi. Volt, hogy félórákat is álltam a gőzölgő víz alatt, semmi bajom nem lett tőle. A fürdés megosztó, van aki szerint lehet van aki szerint nem. Én mindkét terhesség alatt zuhanyoztam.
2014. jún. 27. 21:58
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én olyan vízzel zuhanyoztam,amit jónak éreztem.Tavaly nyáron, amikor hőség volt,akkor szinte hideg vízzel, főleg a hátam, lábaim... télen meg meg szinte forró vízzel,de biztos többel mint 32 fok... Nem paráztam túl ilyen dolgokban a terhességem. Szerintem te se tedd;)
2014. jún. 27. 21:59
 7/15 anonim ***** válasza:
85%
én egyszer mértem, 37 fokos volt de annál melegebben fürödtem télen, engem nem érdekelt. Eleinte utána olvastam mit lehet meg mit nem, de rájöttem baromság az egész. Mindent ugyanúgy csinálok/eszek annyi hogy letettem a cigit meg nem iszok töményet...de télen pl néha forralt boroztam, most a nagy melegbe meg pár pohár sört is legurítottam már különösebben nem érdekel ki mit mond...nekem jól esett...:)Holnap töltöm a 40. hetet, de még semmi jele hogy jönni akarna..:)
2014. jún. 27. 22:07
 8/15 A kérdező kommentje:
Engem is megijeszt ez az egész. Lassan nem ehet semmit egy terhes, pl fahéjat, petrezselymet sem. Nem zuhanyozhat csak langyos vízben. Kicsit túlmisztifikálják az egészet. Anyáink is kihordták a babákat. :)
2014. jún. 27. 22:17
 9/15 anonim ***** válasza:
32%
Látod én pont ezért nem szedek pl terhes vitamint mert anyáink is megszültek minket anélkül ! Gyümölcs zöldség! Zuhi! Az már sztem mindegy h 32 vagy 37 fokos ami jól esik!
2014. jún. 27. 23:01
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
36-37fokos vizben nyugodtan furodhetsz is a kadban.en a szulesznot kerdeztem meg a 36.heten mikor kiderult h nyitva vagyok ket ujjnyira h lehet meg furdenem v csak zuhanyozni?o mondta h nyugodtan.vettem egy halacskas vizhomerot azzal mertem..aztan a fiamnak is azt hasznalom:-):-):-):-)
2014. jún. 27. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!