Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hányszor zuhanyozzak? :3

Hányszor zuhanyozzak? :3

Figyelt kérdés
Furcsa kérdés, tudom :D De most így feljött az eszemben, ha napi 2x lezuhanyzok, az úgy nem is olyan egészséges.. Bőr zsírtartalma meg ilyenek miatt :D Gondolom én :3 Ha pl reggel lezuhanyzok tusfürdővel, rövid ideig, délután is, de csak sima vízzel, tusfürdő nélkül, valamint este normálisan, tusfürdővel, az már nem is egészséges, ugye? /Nagyon pörgök, most, bocsánat :$/ Télen van, hogy két naponta zuhanyzom, de az is ritka nagyon, a minden napos tisztálkodás evidens. Így nyáron hétvégén, ha megyek valahová, vagy jön valaki lezuhanyzom, de amúgy csak este szoktam pénteken, szombaton pihenő és vasárnap kádas fürdő :) Tehát ez így nem jó. Vagy mégis?

2014. jún. 10. 22:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Én mindennap zuhanyzok, kivétel télen ha egy egy semmittevős otthonülős napom van. Nyáron napi 2 a minimum de csak ha dög meleg van.
2014. jún. 10. 22:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Reggel csak frissítő zuhanyt vess be, simán vízzel, és csak a kényes részeket (hónaljad, nem szerv és környéke) mosd meg szappannal/tusfürdővel.
 3/7 anonim ***** válasza:
*nemi szerv
 4/7 A kérdező kommentje:

#1 Igen, nekem is van ilyen ^-^

#2 A reggeli a fő zuhanyzásom. :| Évekkel ezelőtt csak és kizárólag reggel zuhanyoztam.

2014. jún. 10. 22:24
 5/7 anonim ***** válasza:
2. vagyok: Hát, akkor este fürödj csak vízzel :D
2014. jún. 10. 22:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Logikus. :) Próbálok beállítani valamilyen rendet :3 Köszönöm, zöldpacsi mindkettőtöknek c:
2014. jún. 10. 22:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan lehet többször naponta, csak ne használj mindig szappant vagy tusfürdőt. Én is 2x szoktam ilyen melegben általában, mielőtt dolgozni megyek délelőtt, és este. Viszont délelőtt csak "oda le" és a hónaljamra használok tusfürdőt, esetleg a lábamra, ha kint voltam és koszos lett. :D
2014. jún. 10. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!