Körülmetélés utáni napokban hogyan tudtátok megoldani a fürdést?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a sebet talán egy hétig nem érheti víz. De fürdeni is csak muszáj.
Ti ezt hogyan tudtátok kivitelezni? Lehet valahogy bezacskózni a péniszemet fürdéskor, zuhanyozáskor?
2014. ápr. 13. 20:03
1/5 anonim válasza:
Igen, rá kell húzni valamit (nagyon óvatosan, mert fájhat), és persze nem kádba ülni, csak zuhanyozni.
2/5 anonim válasza:
Csak zuhanyozni szabad,a víz nyugodtan rá is folyhat.
A végén aztán bekened Betadin oldattal.Ja és kammillában is áztasd !
3/5 anonim válasza:
Nylon zacsit inkább ne, nem steril, és elfertőződhet a seb. Inkább óvszer, én is így csináltam.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez jó ötlet! Üdv.
2014. ápr. 16. 07:37
5/5 anonim válasza:
mért kell metélni?Valóban a metélésre szükség van?
Sokan ezt úgy oldják meg hogy lemossák a felső testük a kád fölé hajolva és a lábukat is és nedves törlőkendővel a végbelüket és kamilás borogatással óvatosan a péniszüket megtörölgetik,hiszen ott is kell a kötést cserélni.Nem feltétlenül kell fürdeni lehet másképp is tisztálkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!