Gravida, Elevit vagy Hipp Natal?
Figyelt kérdés
2010. jan. 5. 08:03
11/20 anonim válasza:
Amúgy felesleges a terhesség egész idején át szedni terhesvitaminokat! Elegendő az első 16-20 hétben, ha nem akarunk nagy súlyú babát és nehézkes szülést.
Ezt jó megfontolni!
12/20 anonim válasza:
Hipp Natalt szedtem és rendes terhesvitamin,ráadásul természetes gyümölcsvelőből áll,és jódot is tartalmaz,ami például az Elevitben nincs,arról nemis beszélve,hogy folyadék,nem egy bazi nagy szemű gyógyszer!Szerintem nagyon jó volt,és tényleg elég olyan 16. hétig szedni őket!25 hetes km
13/20 anonim válasza:
Szia! Nekem az Elevitet nem bírta a gyomrom,és jód sincs benne. Hipp Natalt szedtem teherbe esés előtt és a 12. hétig. Akkor jöttem rá,hogy a Femibion jobb lett volna,mert több benne a folsav,és biztosabban felszívódik mint bármely más vitaminból!!! A védőnőm,nőgyógyászom szerint is a Femibion a legjobb,igaz az a legdrágább is. A 18. héttől kétnaponta szedem.
14/20 anonim válasza:
gravida.egyértelmű h a doki meg a védőnő a legdrágábbat fogja ajánlani/femibion/.semmivel sem külömb mint a gravida,de háromszor annyiba kerül.
15/20 anonim válasza:
Szerintem a Hipp natal a legjobb. Nem kell mellé mást szedni, hiszen ez pont ugyanolyan várandós vitamin mint a többi, csak folyékony. A kismamák nagy része ezt tudja szedni, ellenben pl. az Elevittel. Teljesen természetes és amikor azt hangoztatja mindenki , hogy várandósság alatt a legfontosabb odafigyelni, hogy mit eszünk és nem szedünk gyógyszert, akkor itt is fontos,hogy ne mesterséges vitaminokat szedjünk. Tökéletes mellette a vérképem, nem kell vasat szednem és csak ajánlani tudom mindenkinek. Rossmannban a legolcsóbb, és így nem sokkal drágább mint a többi. 36 km-eüs
16/20 anonim válasza:
Én szedtem mindhármat egy darabig.DE doki azt mondta,hogy nem kell!Ez csak újabb terhet ró a kismamákra,anyagilag is.Aki megfelelően táplálkozik,nem lesz gond.
Első fiammal(2007-ben) 10 hétig szedtem csak,4324 gr,56 cm született.
Most 16 hetes terhes vagyok.:)Jelenleg vasat szedek csak.
17/20 anonim válasza:
Én rosszúl voltam az Elevittől és a Gravidától is. A Hipp Natalt ittam, most elvileg 4 hetes vagyok és a következő városi bevásárlásnál be fogom szerezni.
18/20 anonim válasza:
Terhesvitamintól nem lesz óriásbébi, nem értem, hogy hiheti el bárki is ezt a babonát.
19/20 anonim válasza:
Szia az első terhességnél Elevitet szedtem,a lányom 4350 gr-mal született. A mostani terhességnél Gravidát kezdtem el szedni,de nagyon beteg voltam tőle,állandóan fájt a gyomrom. Az orvos javasolta a Femibiont és most azt szedem.
20/20 anonim válasza:
Az első terhességem alatt Elevitet szedtem, a másodiknál Gravidát. Mindkét terhességem alatt terhességi vészes hányásom volt. A gravida erre még rátett, tovább fokozta a hányást. Elvetéltem a második trimeszterben. Már infúzió sem segített. Így én megfogadtam, hogy soha többet Gravidát, még "babonából" sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!