Van egy hatalmas gondom! Mit tudnek ezellen tenni?
Neg csak 11.hetben vagyok,de ezek a vizsgalatok megorjitenek.
Van sajat magandokim meg minden,de irtozom a nogyogyaszi vizsgalatoktol,nekem nagyon kellemetlen.
Persze a piciert mindent,elviselem de egyszeruen nem szeretem.
Es ez igy van a szoptatasnal,akkor is beulnek egy szobaba ahol ehyedul en es a baba lennenk es senki mas,nem szeretem ha nezik.
Nekem ezek intim dolgok.
:-) szerintem nincs olyan nő, aki örül, hogy orvosok kézzel, műszerrel túrkálnak olyan helyen, ahová csak a párját engedi szívesen!
Szóval nem egyedi probléma!
Mit tehetsz ellene? Semmit! Mert belátod, hogy ezek a te érdekedet is szolgálják!
A szoptatás meg megint csak más téma, azt úgy csinálod, ahogy neked jó!
A kérdésed alapján első babád és eléggé gátlásos lehetsz emiatt.
Általában (nekem is) az első terhességem ilyen volt.
A többinél már tudni fogod(ha lesz) hogy mire számíthatsz és talán emiatt is sokkal lazábban fogod venni.
Ellene sajnos nem hiszem,hogy tudsz tenni,szerintem mindenki fél az ismeretlentől.
Kitartást Neked!
Koszonom szepen a valaszokat,es igen elso baba,ezert vagyok idegess is.
Elotte se szerettem a nogyogyaszt es most fokepp nem.
Persze mindent megteszek hogy a kicsi rendben legyen es biztonsagban es persze en is,nehogy utana deruljon ki hogy bajok vannak.Es ahogy a 4.mondta igen csak a paroman engedem be.
De ezeket kikell birnom mert ott van meg a szules is,majd ha gatmetszes lesz akkor meg azt is figyelik.En ezeket nagyon intimnek talalom.
Ahogy halad előre a terhesség, megszokod az állandó vizsgálatokat. Én is nagyon gátlásos voltam, de valahogy ez elmúlik. Tényleg mások lesznek a szempontok, a te ellenérzésed háttérbe szorul, más lesz a fontos. A szülés után a szoptatás már nem feszélyezett, nem zavart, ha más is volt a szobában.
Már egy éves a legkisebb lányom, és most újra nehezen veszem rá magam a rákszűrésre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!