Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van egy hatalmas gondom! Mit...

Van egy hatalmas gondom! Mit tudnek ezellen tenni?

Figyelt kérdés

Neg csak 11.hetben vagyok,de ezek a vizsgalatok megorjitenek.

Van sajat magandokim meg minden,de irtozom a nogyogyaszi vizsgalatoktol,nekem nagyon kellemetlen.

Persze a piciert mindent,elviselem de egyszeruen nem szeretem.

Es ez igy van a szoptatasnal,akkor is beulnek egy szobaba ahol ehyedul en es a baba lennenk es senki mas,nem szeretem ha nezik.

Nekem ezek intim dolgok.

2014. jún. 27. 09:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én itt külföldön annyira-de annyira örülnék,ha lennének egyáltalán vizsgálatok! A 10.hétben vagyok és csak a súlyomat mérték meg eddig,semmi egyéb. 12000 km.t kell autózzak,3 hónapon belül 2X,hogy otthon valaki rámnézzen. Több betegségem van,ami rossz irányba befolyásolhatja a terhességet,de senkit nem izgat. Én sem szeretem,mikor turkálnak,de ez nem erről szól,hogy tetszik vagy nem tetszik.
2014. jún. 27. 09:45
 2/13 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy vagyok, utálom a nőgyógyászati vizsgálatokat, de mindent megadnék hogy végre teherbe essek és vizsgálgassanak mert az azt jelentené babám lesz. Gondolj arra hogy jó ügy érdekében vizsgálgatnak, hisz ki akarja hogy szülés után derüljön ki hogy baj van a babával. Hidd el senki sem úgy megy nőgyógyászhoz, hogy deélvezem a vizsgálatokat.
2014. jún. 27. 09:50
 3/13 anonim ***** válasza:
En alig varom, hogy mehessek mert tudok akkor lathatom az en kicsikemet. Azelott en is utaltam nogyogyaszhoz jarni de most csak azt tudom, hogyha menyej akkor lathatom, hallhatom a kicsi szivet dobogni.
2014. jún. 27. 09:59
 4/13 anonim ***** válasza:

:-) szerintem nincs olyan nő, aki örül, hogy orvosok kézzel, műszerrel túrkálnak olyan helyen, ahová csak a párját engedi szívesen!

Szóval nem egyedi probléma!

Mit tehetsz ellene? Semmit! Mert belátod, hogy ezek a te érdekedet is szolgálják!

A szoptatás meg megint csak más téma, azt úgy csinálod, ahogy neked jó!

5/13 anonim ***** válasza:
En alig varom, hogy mehessek mert tudok akkor lathatom az en kicsikemet. Azelott en is utaltam nogyogyaszhoz jarni de most csak azt tudom, hogyha menyej akkor lathatom, hallhatom a kicsi szivet dobogni.
 6/13 anonim ***** válasza:

A kérdésed alapján első babád és eléggé gátlásos lehetsz emiatt.

Általában (nekem is) az első terhességem ilyen volt.

A többinél már tudni fogod(ha lesz) hogy mire számíthatsz és talán emiatt is sokkal lazábban fogod venni.

Ellene sajnos nem hiszem,hogy tudsz tenni,szerintem mindenki fél az ismeretlentől.

Kitartást Neked!

2014. jún. 27. 10:36
 7/13 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat,es igen elso baba,ezert vagyok idegess is.

Elotte se szerettem a nogyogyaszt es most fokepp nem.

Persze mindent megteszek hogy a kicsi rendben legyen es biztonsagban es persze en is,nehogy utana deruljon ki hogy bajok vannak.Es ahogy a 4.mondta igen csak a paroman engedem be.

De ezeket kikell birnom mert ott van meg a szules is,majd ha gatmetszes lesz akkor meg azt is figyelik.En ezeket nagyon intimnek talalom.

2014. jún. 27. 12:01
 8/13 A kérdező kommentje:
En mindig gatlasos voltam ezeknel,meg a parom elott is szegyenlos vagyok.
2014. jún. 27. 12:02
 9/13 anonim ***** válasza:
Ezt a gatlast elkell engedned hidd el az a nőgyógyasz pont lesza... Mar bocs de annyi nőt lat,h ő csak arra figyel amire kell!amúgy hasonloan az előttem szólóhoz en is nagyon varom a kontrollokat imadom latni a babamat meghatodottan szipogok az uh.-n..es ha meg csak vizsgalat van akkor boldogan jovok ki mert minden rendben..te is csak a babaval foglalkozz a többi nem szàmít!!
2014. jún. 27. 13:05
 10/13 anonim ***** válasza:

Ahogy halad előre a terhesség, megszokod az állandó vizsgálatokat. Én is nagyon gátlásos voltam, de valahogy ez elmúlik. Tényleg mások lesznek a szempontok, a te ellenérzésed háttérbe szorul, más lesz a fontos. A szülés után a szoptatás már nem feszélyezett, nem zavart, ha más is volt a szobában.

Már egy éves a legkisebb lányom, és most újra nehezen veszem rá magam a rákszűrésre is.

2014. jún. 27. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!