Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azoktól kérdezem, akik terhess...

Azoktól kérdezem, akik terhesség alatt nem szeretkeznek: hogy kényeztetik a férjüket?

Figyelt kérdés
Orálisan, kézzel vagy játszhat is a cicivel és a puncival? Esetleg behatol, csak ti kerülitek az élvezést? És milyen gyakran kényeztetitek a férjeteket?

2014. jún. 26. 22:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk ötödik hónapig kutyapóz ment, onnantól farkaspóz (ül a lyuk mellett, és vonyít).
2014. jún. 26. 23:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon állat válasz, sírok a nevetéstől köszi!
2014. jún. 26. 23:54
 3/11 anonim ***** válasza:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2014. jún. 27. 00:17
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
:D Korán reggel feldobtad a napom köszi 1 válaszoló! :D:P
2014. jún. 27. 06:06
 5/11 anonim ***** válasza:
:D
2014. jún. 27. 06:41
 6/11 anonim ***** válasza:
:-) :-) :-)
2014. jún. 27. 07:05
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

:D:D

nálunk nem volt semmi felém irányuló kényeztetés, mert az orgazmustól nagyon bekeményedett a hasam, fájt is, így inkább hanyagoltuk a dolgot. én viszont igyekeztem mindent megadni, ezt inkább nem részletezem:D

2014. jún. 27. 08:39
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
40. hétben vagyok, a 30. héttől nincs szex, azóta kb kéthetente orálisan elégítjük ki egymást ő is nyúlhat mindenhova énis nyúlok mindenhova csak behatolás nincs..:D
2014. jún. 28. 13:34
 9/11 anonim ***** válasza:
3%
Na, álljon meg a nászmenet! Nem gondolom, hogy ha az egyik "el van tiltva", akkor a másiknak szabad a vásár. Ha nem lehet, mert gond, akkor a másiknak is legyen annyi toleranciája. Jó, hogy nem vered apának napjában 2-szer, te meg eközben csukd be a szemed, mert "neked nem lehet".
2014. jún. 28. 13:55
 10/11 anonim ***** válasza:
75%
Hát ha én el lennék tiltva akkor is verném apának hogy a te szavaiddal éljek :D én így terhesen még inkább kívánom páromat, főleg a ... akár egész nap eljátszanék vele. Nálunk inkább az van, hogy ő félt engem és fura neki hogy ott a pocaklakó bent így behatolás nemigen van, nem tudom az istenért se rávenni hogy vonatkoztasson már el azt mondja ő nem fogja a gyereke fejét kopogtatni :D
2014. jún. 28. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!