Hogyan győzzem meg a barátnőmet, h mondja el a férjének h babát vár?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy a legjobb bnőm terhes. Azt mondta, hogy a 12. hétig senkinek nem fogja elmondani, csak én tudok róla. Najó, de még a férjének sem akarja elmondani. Én már szültem, és én sem szóltam senkinek a 12. hétig de a férjem azért tudott róla, és nagyon izgalmas időszak volt...emlékszem, hogy egymás ellen pityeregtünk amikor megláttuk dobogni a kis babszem szívét a monitoron..:) Szóval el sem tudom képzelni, hogy milyen lett volna ezt az időszakot a párom nélkül megélni, és egyszerűen nem tudom meggyőzni a bnőmet, hogy legalább a férjének mondja el...Szerintetek? hagyjam? Ti mit tennétek? Jahh arról nem is beszélve, hogy nagyon kiakadt volna a férjem, ha már csak akkor tudja meg mikor mindenki más...2014. jún. 26. 20:23
11/18 anonim válasza:
Hagyd már őket békén, kérdező. TE az a tipikus pletyós, mindenbe beleavatkozós, szaarkavaró kis intrika lehetsz, már bocsi. Biztos megvan az oka, h miért nem szól róla, csak nem biztos, h erről neked is beszámolt.
12/18 Vilcsianyuja válasza:
Így van. Egyetlen érve gondolom, hogy nehogy baj történjen addig, csak akkor mondja majd el, ha biztos lesz, hogy egészséges a baba. Hát semmi sem biztos. Teszem azt közben kiderül, hogy nagy baj van, a férj pedig megütközve értesül, hogy drágám, holnap missed ab-re megyek? Mitől óvná meg a férjét, milyen csalódástól? Ha már ennyire pesszimista, mondjuk a genetikai rendellenességek eleve a 12 hetes ultrahangon derülnek ki, tehát utána is akadhat bőven probléma, amire legyen szíves ne stresszeljen rá...
A meglepi meg most is meglepi, tehát ez nem elfogadható érv.
13/18 Vilcsianyuja válasza:
Az így van a 10. válaszra vonatkozott.
14/18 Vilcsianyuja válasza:
Azért szarkeverő intrika, mert baráti házaspár férfi tagja később tudja meg, mint ő maga? És ez szarul érinti magát a kérdezőt, és feltehetőleg a férjet is majd? Ezt próbálja a kérdező valahogy kezelni, az itteni válaszok segítségével. Akkor lenne szarkeverő, ha odafutna a férjhez, és elpletyózná. Vagy másnak, akin keresztül visszajut a férjhez az infó. Na az szarkeverés lenne.
15/18 anonim válasza:
de miert avatkozol bele?johogy nem mar te mondod el a ferfinak hogy apa lesz.lehet lesz a ferjnek szulinapja vagy valami es meglepit akar.vagy csak fel hogy valami ba lesz es amiatt var.ne szolj bele.o dolga
16/18 anonim válasza:
Azért szarkeverő, mert két ember egyik legintimebb magánügyébe mászik épp bele. A véleményét nem bírja magában tartani, sőt, meg akarja győzni!! a bnőt az ő igazáról. Ráadásul annyira nem bírja magában tartani a dolgot, h még kérdést is ír ki róla. Jó, hogy a férjet fel nem világosítja a csaj helyett.
17/18 anonim válasza:
Tényleg teljesen elkeserítőek a mai emberek.Tehát a barátnő nem javasolhatja a barátnőjének,hogy mit kéne tenni....komolyan milyen barátnő az aki végig nézi ahogy barátnője hülyeséget csinál..szrkeverő az aki rosszindulatúan cselekedik mindenbe beleüti az orrát pl odamegy a férjhez és elkezdi neki mondani milyen gonosz a feleség nem mondja el hogy terhes,na ez a szrkeverés..támaszd alá néhány érvvel,hogy mond el a párjának,mert nem csak joga van tudni,de ha nagyon várják akkor még inkább tudnia kéne,és jobb most mint akkor ha valami probléma van, a kapcsolatuk is megromolhat miatta..
18/18 A kérdező kommentje:
Azért "avatkozom bele", és azért érzem azt, hogy egy pici közöm van hozzá, mert én tudtam meg először a dolgot, én fogom kísérni az első ultrahangra és mivel apás szülést nem szeretnének, de a bnőm nem szeretne egyedül lenni, még a szülésnél is én leszek bent vele...Igazából az a baj, hogy úgy érzem, hogy már-már több közöm van hozzá mint magának az apukának...És pont ez az ami egy picit zavar, mert a végén még rám haragszik meg... Amúgy meg sztem attól, hogy anoním módon kiírtam egy kérdést nem vagyok szarkeverő, mert ebből nemhiszem, h be tudta bárki is azonosítani, hogy kiről van szó...Pont azért szeretem ezt az oldalt, mert anoním módon lehet kérédéseket feltenni...:)
2014. jún. 27. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!