Hogyan győzzem meg a barátnőmet, h mondja el a férjének h babát vár?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy a legjobb bnőm terhes. Azt mondta, hogy a 12. hétig senkinek nem fogja elmondani, csak én tudok róla. Najó, de még a férjének sem akarja elmondani. Én már szültem, és én sem szóltam senkinek a 12. hétig de a férjem azért tudott róla, és nagyon izgalmas időszak volt...emlékszem, hogy egymás ellen pityeregtünk amikor megláttuk dobogni a kis babszem szívét a monitoron..:) Szóval el sem tudom képzelni, hogy milyen lett volna ezt az időszakot a párom nélkül megélni, és egyszerűen nem tudom meggyőzni a bnőmet, hogy legalább a férjének mondja el...Szerintetek? hagyjam? Ti mit tennétek? Jahh arról nem is beszélve, hogy nagyon kiakadt volna a férjem, ha már csak akkor tudja meg mikor mindenki más...2014. jún. 26. 20:23
1/18 anonim válasza:
Sehogy. Bocs, hogy ezt mondom, de semmi közöd hozzá, hogy kinek és mikor mondja el! Ne avatkozz mások magánügyeibe! Akkor sem, ha barátnő vagy (akkor pláne ne)!
2/18 anonim válasza:
Ne szólj bele, úgysem lesz hószúéletű ez a kapcsolat.
3/18 anonim válasza:
Majd ha kiteszi a férfi, akkor ápolgasd a lelkét, de szerintem most ne avatkozz bele.
4/18 A kérdező kommentje:
1. Igen tudom, hogy igazad van...de olyan nehéz megállni, mert félek h konfliktus lesz ebből köztük...
2. 10 éve vannak együtt, és már kb 1 éve próbálkoznak, a leendő apuka is nagyon várja már a babát...:) Ezért is szeretném, ha nem maradna ki neki az első csodás időszak..:)
2014. jún. 26. 20:32
5/18 Vilcsianyuja válasza:
Sajnos igaza van elsőnek, bár én se értek egyet a barátnőddel. Miféle kapcsolat-bizalom van a férjével, ha a terhessége egy harmadát eltitkolja előle, és megvonja tőle az örömöt? Én már a teszteket is mutattam. Együtt örültük, és volt, amikor együtt sírtunk, de a házasság nem pont erről szól?
Te mást nem tehetsz, mint felülértékeled a kapcsolatodat a csajjal.
6/18 Vilcsianyuja válasza:
Hibásan fogalmaztam, nem felül-, hanem átértékeled
7/18 A kérdező kommentje:
Vilcsianyuja, köszi...:) Jó tanácsot adtál...Ezt fogom neki mondani..:) Mármit, hogy gondoljon bele, h a terhessége egyharmadát eltitkolja az apuka elől...és értem, én h ő meglepit akar, de ez sztem visszafele sülne el...sztem mérges lenne a párja rá,...
2014. jún. 26. 20:40
8/18 anonim válasza:
És miért nem akarja elmondani addig? Én baromira kiakadnék a férje helyében. Azzal se lehet rá hatni hogy a férje bizalma most fog benne megtörni? Aztán ha majd visszakapja tőle pár év múlva..akár egy megcsalás keretében (mert lesz mire hivatkozni "bocsi nem tudtam h el kell mondanom") vagy más szituációban..de így kezdenek párok lecsúszni a lejtőn. Gratula hozzá! Ja az is eszembe jutott hogy apuka lehet h nem is akar gyereket különben miért várna a 12.hétig?
9/18 A kérdező kommentje:
Mindketten akarják, már nagyon várják, próbálkoznak egy jóideje, ezért nem értem én sem...Azt mondja, hogy meglepit, akar, de sztem visszafeje fog elsúlni ez a meglepi...
2014. jún. 26. 20:51
10/18 anonim válasza:
Ne adja az ég de elmegy a baba az apa meg akar tudja meg tuti király.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!