Előtej vagy valami olyasmi lehet a terhesség első jele?
Figyelt kérdés
Nekem már előző hónapban is jött sárgás váladék a mellemből, de akkor csak egyszer vettem észre. Csak egy nagyon picike csepp volt. De megjött a mensim, hát nem foglalkoztam vele. Három napig tartott, talán még egy kicsit rövidebb is volt. Ebben a hónapban iszonyúan fájt a mellem,akkora volt mint még soha, mintha kövek lennének benne. Tiszta kék eres az egész, a bimbón megnőttek a mirigyek,van amelyik kivilágosodott, a bimbóm közepe kinyilt, és többször jön belőle a sárga váladék, de csak ha enyhén megnyomom. Azt hittem babás vagyok, de tegnap délután megint megjött. Sűrű barna, és sötétpiros nyálkás. Most kevesebb van, már nem görcsölök. Tegnap nagyon fájt a derekam. Akkor most mi van? Terhes vagyok? Nem? Elvetéltem? Akkor miért volt az előző hónapban is ilyen a mellem? Teljesen tanácstalan vagyok! Tesztem negatív, dokihoz hétfőn megyek. Volt valaki így, és mégis babát várt? még mindig ilyen a mellem, a hőm 37 fokos. És egész nap álmos vagyok.2008. aug. 1. 10:58
1/5 anonim válasza:
Elotej a terhesseg vege fele szokott inkabb termelodni, de az sem mindenkinel.
Ha terhesseg nelkul vmi szivarog a melledbol, az inkabb hormonproblemara utal.
De ha hol latom, nemsokara mesz orvosohoz, feltetlen mondd ezt el neki.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2008. aug. 1. 11:28
3/5 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom, hogy biztos, hogy előtej, csak nem tudom mi ennek a neve. De van, az biztos.
2008. aug. 1. 11:42
4/5 anonim válasza:
Szerintem inkább fordulj orvoshoz, mert ahogy írtad, a mensid sem éppen a "legnormálisabb". Lehet, hogy valamitől megkeveredett a szervezeted egy kicsit, de persze az sem kizárt, hogy babát hordasz, a mensi nem zárja ki!
5/5 anonim válasza:
Én is ebben a cipőben járok....:-( Neked mi lett a vége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!