Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3 kérdésem van!? Nincs kedvem...

3 kérdésem van!? Nincs kedvem külön-külön ki írni!? Normális az, hogy néha olyan érzésem van mindjárt megjön?

Figyelt kérdés
3 hèt mùlva megyek uh-ra megkèrhetem a dokimat 4D uh legyen!? Szerintetek megtudja mondani fiù lesz vagy làny!?
2014. jún. 25. 13:05
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Gravidat, Magne B6(3x1), folsavat szedek. Elfog mulni a megjon erzes?
2014. jún. 25. 13:08
 2/15 anonim ***** válasza:
A mindjart megjon erzes teljesen normalis.A masik ketto kerdest nem tudom megvalaszolni,mivel nem irtad,hogy hany hetes vagy.
2014. jún. 25. 13:09
 3/15 anonim ***** válasza:
Ez szinte mindegyik attól függ hány hetes vagy :) 4D-re megkérheted, ha olyan gépe van ami tud ilyen funkciót, nem árt előtte vele megbeszélni, mert ezért lehet, hogy felárat számol.
2014. jún. 25. 13:09
 4/15 anonim ***** válasza:

Megkérheted, de lófüttyöt nem fog látni. Nem tudja megmondani a nemét.

Kérlek, olvass utána, hogy miként fejlődik egy embrió/magzat, mert hatalmas marhaságot kérdezel...

2014. jún. 25. 13:10
 5/15 A kérdező kommentje:

9+1hkm vagyok

EN pedig itt olvasgattam,hogy valakinek mar 12 hetesen megmondtak fiu lesz vagy lany!!

Akkor ugy kerdezem mikor tudja biztosra megmondani fiu lesz vagy lany?

Bocsanat tenyleg elfelejtettem leirni hany hetes vagyok.

2014. jún. 25. 13:29
 6/15 A kérdező kommentje:
Utolso! Tisztaba vagyok a dolgokkal!! Csak elfelejtettem leirni hany hetes vagyok! Ne tamadj!!! Koszonom!
2014. jún. 25. 13:35
 7/15 anonim ***** válasza:

9 hetesen ez a legfontosabb? Hogy fiú, vagy lány?

Ennyi idősen teljesen normális a mindjárt megjön érzés. Nekem kb a 12-13 héten múlt el.

Nem hiszem, hogy az orvosnak van 4D Uh-ja. De ha van is, 1. a magzat inkább hasonlít ennyi idősen (12 hetesen) egy ufora, mint emberre. Úgy is mondhatnám, hogy nem szép látvány. 2. Nagy valószínűséggel még akkor sem tudja megmondani a nemét. Nagyon ritka, hogy ennyi idősen már biztosra tudják, ki lakik a pocakban.

2014. jún. 25. 13:37
 8/15 anonim ***** válasza:
A nemét legkorábban csak a 12. héttől tudják megmondani (előbb semmiképpen sem) és akkor is csak akkor, ha nagyon jó minőségű az UH gép.
2014. jún. 25. 14:05
 9/15 A kérdező kommentje:

7 valaszolo! Te honnan tudod, hogy nincs a dokimnak 4D uh-ja? :D :D

A tobbi valaszolonak koszonom a normalis valaszt! Megy a zold kez :)

2014. jún. 25. 14:13
 10/15 A kérdező kommentje:
Tudom , hogy hamarabb nem lehet megtudni a baba nemèt. Ezert megyek csak 3 het mulva. Jah es nem csak ez a legfontosabb szamomra.
2014. jún. 25. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!