3 kérdésem van!? Nincs kedvem külön-külön ki írni!? Normális az, hogy néha olyan érzésem van mindjárt megjön?
Nem tudom miért kell támadni. Természetes emberi dolog a kíváncsiság. :) Engem is izgatott már az elején, hogy kisfiú vagy kislány, nem azért mert nem lett volna mindegy csak érdekelt. :)A kérdező meg lehet első babás, én is az vagyok és aki először csinálja annak idegen és új minden. Lehet, hogy olvasta, hogy mikortól lehet megállapítani a nemét, csak arra is kíváncsi kinek mi jött be... :) Nekem az Istenhegyin tippeltek először 12. héten, bár hozzá kell tennem, hogy nem szívesen mondott semmit, végül a lány mellett tette le a voksát és ezt azóta is tartják a dokik. A neméről különben én úgy hallottam, hogy 2Dbe jobban meg tudja mondani, így emiatt ne menj 4Dre ilyen korán. Majd később ha husis lesz. :) A mindjárt megjön pedig ilyenkor normális. Az én dokim azt mondta napi 2-3 ilyen görcs belefér.
Boldog babavárást!
35 hkm
Első trimeszterben normális az enyhe menzesz-szerű érzés - érdemes ellene magnéziumot szedni és gyakran lepihenni.
Hogy meg tudják-e korán mondani, az elsősorban attól függ, hogyan fordul a baba. Az egyik fiamnál már a 12. héten megmondták egy réginek látszó 2d-s géppel az sztk-ban, a másiknak a lába között volt a köldökzsinór, így csak a 20. hét után mutatta meg.
4D ultrahangot biztos kérhetsz bármikor (ha tud olyat a gép, de lehet plusz pénzbe kerül), viszont általában legkorábban a 24-26. hét után szokták javasolni, amikor már emberformájúbb a baba, bár akkor is még elég csontos.
Varok turelemmel :) most az a fontos hogymegtudjuk minden rendben van e es jol fejlodik e meg hogy hany centi a babónk :)
Tudom, hogy mennyit kerne 4D uh-ert. Csak kivancsi voltam lehet e kerni :)
Igazabol meg is neznem nem nagyon erdekelne hogy ugynezki mint egy ufo :)
Elso baba szoval mi den uj es minden erdekel es latni szeretnem :)
9 hetesen nem sok ertelme van 4D-t kerni,a SZTK-ba mesz,akkor nincs is ilyen.Magan dokinal pedig felaras es csalodni fogsz.En 16 hetesen voltam 4D-n,de ha lett volna ra lehetosegem,inkabb csak a 20. het utan megyek,bar igy is elmeny volt :)
Van akinek a 12. heten megmondjak a nemet,de ez azert korant sem biztos,inkabb csak a 16. het utan szeretnek barmit is mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!