Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama, anyuka...

Van itt olyan kismama, anyuka aki terhesen érettségizett?

Figyelt kérdés
23 hetes vagyok, csütörtökön megyek szóbelizni és nagyon félek. Alig bírok tanulni mert nagyon fáradékony vagyok, néha úgy érzem semmi nem marad meg hiába tanulgatom. Vannak olyan tételek amiket már csak átolvastam mert nem megy :( Azok akik terhesen mentek szóbelizni milyen volt? Hogy sikerült végül? Nagyon izgultatok?
2014. jún. 23. 19:02
 1/4 anonim ***** válasza:
15%
Ne haragudj, de érettségire nem az utolsó héten kell megtanulni a tételeket. Mások végig dolgozzák a terhességüket, egy felelős munkahelyen is végig koncentrálni kell. Az, hogy izgulsz természetes. Vigyél Magne B6-ot, nehogy begörcsölj és pihenj sokat. Egyél-igyál rendesen. Amit eddig megtanultál, az menni fog.
2014. jún. 23. 19:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem igazán tudom honnan is vetted hogy az utolsó héten tanulok?? Május 18.-től tanulom a tételeket illetve dolgozom is mivel esti sulis vagyok. Nem kéne ilyen lekezelőnek lenni de hát te tudod :)
2014. jún. 23. 19:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Én szintén 20 hetes kor után érettségiztem 0 tanulással. Semmi extra nem volt :) Nyugi, ha parázol az a babának sem jó.
2014. jún. 23. 19:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor jó :) A babát féltem csak. Köszönöm a válaszod :)
2014. jún. 23. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!