, kismama vagyok 10 hetes es segítenének?
Figyelt kérdés
Es kíváncsiságból csinaltam egy tesztet es nem lett eleg eros pozitiv lehet látni de nem olyan eros mint a kontroll csik! Ez mitol lehet??? Holnap lesz az ultrahang de annyira idegesít hogy ugy gondoltam meg kérdezem tőletek !!! Remelem nincs miert aggódnom !!2014. jún. 23. 13:35
2/8 A kérdező kommentje:
Annyi rosszat olvastam hogy elhal a Baba meg ilyenek:( nagyon felek :( az utolso ultrahangon minden rendben volt dobogott a kicsi szíve neki :) nagyon nehez igy hogy meg nem lehet érezni hogy mozog :( azert koszonom a válaszod :) további szép napot kívánok neked :)
2014. jún. 23. 13:43
3/8 anonim válasza:
Ne csinálj teszteket! Ez mire jó??? csak felhúzod magad. baj, sajnos bármikor történhet. Még azután is, hogy érzed mozogni. Sőt még szülésnél is. De arra kell gondolni, hogy minden rendben lesz. az idegeskedés nem tesz jót a babádnak.
4/8 A kérdező kommentje:
Rendben :) csakis pozitívan fogok gondolkodni :) koszonom a válaszod :)
2014. jún. 23. 13:47
5/8 anonim válasza:
És ha majd elkezded érezni a mozgását, akkor is lesz olyan, hogy többet mozog, aztán kevesebbet. pl. front idején visszavonulhat, és alig ad jelet. Ezt csak azért mondom, hogy erre is készülj!
6/8 anonim válasza:
attol ha baj lenne nem lenne halvanyabb a teszt.egyik naprol a masikra...
7/8 A kérdező kommentje:
Ez nem az egyik napról a másik napra lett halványabb ! Csak egyet csinaltam es megijesztett :( de hal istennek ( le kopogom) semmi baj nincsen mármint nem verzek nem gorcsolok ! Es nincs is rossz terhességem amivel arra utalok hogy 1x hánytam mas semmi nem volt ! Ja meg a bimboim fajnak :)
2014. jún. 23. 14:28
8/8 anonim válasza:
Szia! Én 9 hetes vagyok, és múlt héten én is ugyanezt lejátszottam. Nekem amúgy a terhességi teszten a csík mindig délután vagy este volt erősebb, az utolsót viszont reggel csináltam és nagyon beparáztam, mert halványabb lett. De ne aggódj, ez nem jelent semmit...a hcg sem mindig egyenlő mennyiségű a szervezetben...minden rendben lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!