Van itt olyan kismama, aki a Bajcsyban szült/fog szülni?
Szia!
Én februárban szültem a Bajcsyban. Nagyon meg voltam elégedve mindennel. Nekem is volt orvosom, aki végül nem jött el a szülésre, és telefonon se lehetett elérni, úgyhogy olyan volt mintha ügyeletesnél szülnék. Mindenki nagyon rendes volt velem. Az IKEÁ-s szobában vajúdtam, majd végül császár lett belőle. Egy két ágyas nem fizetős szobába kerültem, nagyon jó volt. Nem luxus, de tisztaság volt, naponta kétszer takarítottak. Én nagyon féltem a kórházi kajától, mert már a gondolatától hányni tudtam volna. De ennek ellenére nagyon kellemes csalódás volt. Egészen ehető volt. A levesek kifejezetten jók voltak. És az adagokkal se spóroltak. A csecsemősökkel is elégedett vagyok. Minden kis hülyeséggel fordulni lehetett hozzájuk, mindig segítőkészek voltak. Egy dolog szokott lenni amit negatívumként szoktak mondani, az hogy eléggé erőltetik a szoptatást. Én ennek nagyon örültem, nagyon akartam, hogy tudjam szoptatni a kislányomat. Ezen kívül naponta 3-szor jöttek megkérdezni, hogy hogy vagyok, és kétszer hogy a baba hogy van.
Szia! Ez engem is erdekelne dec 24re vagyok kiirva. Valszeg mar nem lesz orvosom,ezert felek az ugyelettol.. voltam a bajcsyban nem egyszer mas osztalyon az borzalmas volt
14hkm
2x szültem a Bajcsyban, mindkétszer fogadott orvosnál. Fizetős szobában voltam, azokat rendesen takarították. A nővérek hozzáállása normális, csecsemős van ilyen is meg olyan is. Volt, aki nagyon sokat segített, megmutogatott mindent. Kaja normális volt, én is rosszabbra számítottam.
Szülésznőt nem fogadtam, mindkét gyereknél belefutottunk a műszakváltásba, így 4 szülésznővel volt dolgom, de egyikre se tudnék rosszat mondani, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!